Cene po osobi već od 144

Gold Zanzibar Beach House & Spa

Gold Zanzibar Beach House & Spa  se nalazi u selu Kendwa u severnom delu Zanzibara a jedno 3km južno od Nungwi-a. Kendwa je poznata po belom pesku, tirkizno kristalnoj vodi, spektakularnom zalasku sunca čiju sliku upotpunjavaju lokalni čamci meštana.

Opis

Gold Zanzibar Beach House & Spa 5* je smeštaj koji nudi dobrodošlicu u tropski raj na peščanoj Kendwa plaži, na kojoj nema oseke ili ako je i ima jako su blage.
Zahvaljujući našoj lokaciji i bazenu, svako može pronaći deo koji će mu nuditi privatnost.

Restoran na plaži nudi pored odličnih jela i predivan pogled na zlatne zalaske sunca na Zanzibaru.
Gostima su na raspolaganju 2 restorana, Kilimanjaro i Gold restoran kao i 2 bara, Ocean Dhow i Sultan bar koji nude razne koktele i pića tokom celog dana.

Hotel ima različite tipove soba, od kojih svaka zadovoljava različite potrebe, ali svaka od njih pruža širok prostor u intimnoj i opuštajućoj atmosferi. Arhitektura je kombinacija afričkih i arapskih uticaja prenetih u savremeni dizajn.

Smeštaj ima 75 soba koje daju gostu maksimalno uživanje i privatnost. Postoji više tipovi soba ( deluxe soba, beach suite, beach villas, jungle villas).
Svaka soba poseduje A/C, Wi Fi, sef, LCD Tv, fen za kosu. Recepcija radi 24/7.

Takodje, gosti mogu koristiti usluge Spa centra i teretane, kao i centra za ronjenje. Lokalne aktivnosti uključuju rodnjenje na dah, jedrenje na dasci i vožnju kanuima.
Aerodrom je udaljen oko sat vremena vožnje kolima.

 

 

Cene

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1150
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460
Bougainvillebay hotel-Sarande-Jumbo Travel-r pool overview

Bougainville Bay 5*-Saranda-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 5*, povratni transfer u Sarandi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

640
Dhuni Kolhu-Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Coco Palm Dhuni Kolhu 4*- Maldivi paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi all inclusive u hotelu 4*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

1730
Harmony Bay Hotel-Jumbo Travel-overview

Harmony Bay Hotel 3*-Limassol paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 3*, povratni transfer u Limassol-u,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

570
Okeanos Beach Boutique Hotel-Ayia Napa-Jumbo Travel-overview

Okeanos Beach Boutique Hotel 4*-Ayia Napa paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u Ayia Napi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

780
Signature Hotel-Al-Barsha- Jumbo Travel-hotel overview

Signature Al Barsha Hotel 4*-Dubai paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u Dubai-u.

590
Tropske destinacije, Dominikanska Republika Occidental Caribe

Occidental Caribe 4* – Dominikanska Republika paket aranžman

U cenu je uključeno:
povratna avio karta na relaciji Beograd – Pariz – Punta Cana – Beograd, smeštaj u hotelu 4* iz navedene ponude ili slični, 7 noćenja na bazi usluge sve uključeno (all Inclusive), povratni transfer u Beogradu sa kućne adrese

1090

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama