Cene po osobi već od 58

Filao Beach Zanzibar

Hotel Filao Beach Zanzibar 4* nalazi se na istočnoj obali Zanzibara, na samo 30 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Zanzibar i istorijskog mesta Stone Town koji je pod zaštitom UNESCO-a.Hotel je okružen prelepim tropskim vrtovima sa zapanjujućim pogledom na Indijski okean i predstavlja kombinaciju tradicionalnih i modernih sadržaja.

Opis

Filao Beach Zanzibar nalazi se u mestu Chwaka,poseduje privatnu plažu,otvoren bazen i parking.

Hotel raspolaže sa različitim  tipovima soba: Deluxe room ocean view, deluxe room garden view, citrus room, 2 bedroom family suite ocean front.Gostinjske sobe su opremljene nizom modernih pogodnosti kao što su televizija, besplatan bežični pristup internetu, sef i klima uređaj. Sve sobe imaju balkon sa kojeg gosti mogu uyivati u pogled na vrt,bazen ili okean.Restoran u sklopu hotela specijalizovan je za afričku,lokalnu i međunarodnu kuhinju.

 

Hotel organizuje besplatna putovanja brodom tri puta nedeljno do netaknute fine bele peščane plaže Kae sa koje se pruža prekrasan pogled na zalazak sunca i očaravajući Indijski okean.

 

 

 

Cene

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1150
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460
Bougainvillebay hotel-Sarande-Jumbo Travel-r pool overview

Bougainville Bay 5*-Saranda-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 5*, povratni transfer u Sarandi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

640
Dhuni Kolhu-Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Coco Palm Dhuni Kolhu 4*- Maldivi paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi all inclusive u hotelu 4*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

1730
Harmony Bay Hotel-Jumbo Travel-overview

Harmony Bay Hotel 3*-Limassol paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 3*, povratni transfer u Limassol-u,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

570
Okeanos Beach Boutique Hotel-Ayia Napa-Jumbo Travel-overview

Okeanos Beach Boutique Hotel 4*-Ayia Napa paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u Ayia Napi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

780
Signature Hotel-Al-Barsha- Jumbo Travel-hotel overview

Signature Al Barsha Hotel 4*-Dubai paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u Dubai-u.

590
Tropske destinacije, Dominikanska Republika Occidental Caribe

Occidental Caribe 4* – Dominikanska Republika paket aranžman

U cenu je uključeno:
povratna avio karta na relaciji Beograd – Pariz – Punta Cana – Beograd, smeštaj u hotelu 4* iz navedene ponude ili slični, 7 noćenja na bazi usluge sve uključeno (all Inclusive), povratni transfer u Beogradu sa kućne adrese

1090

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama