Cene po osobi već od NA UPIT
Meksiko, Riviyera Maya, Tulum, hotel Grand Sirenis, daleke sestinacije, tropske destinacije, beach

Grand Sirenis Riviera Maya Resort 5* Tulum – paket aranžman

Grand Sirenis Riviera Maya Resort svojim originalnim dizajnom, a inspirisan tradicijom i nasleđem Maya kombinuje lukuz i eleganciju sa harmonijom. Veliko odmaralište leži na netaknutom delu plaže koja se proteže oko 2 milje obale te su gužve gotovo i nemoguže bez obzira na veličinu hotelskog resorta.

Opis

Smešten na rivijeri Maya, samo sat vremena udaljen južno od aerodroma u Cancunu i 32 km od Playa del Carmen. Njegova arhitektura, nadahnuta kulturom Maja, nudi prostrani resort, savršeno stapajući prirodu s otvorenim prostorima.

Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa hotel je kompleks s 5 zvezdica koji se sastoji od dva hotela, Grand Sirenis Mayan Beach Hotel & Spa i Grand Sirenis Riviera Maya Hotel and Spa.

Ovo je tropsko odmaralište s 3 prostrana bazena, odvojenim bazenom za decu, lazy rekom, salonima na otvorenom, 2 glavna švedska restorana, 8 tematskih restorana, 16 barova, uključujući 2 bara uz bazen, bar sa ponudom zdravih napitaka, kafić, diskoteku i čak i pozorište za večernje predstave. Hotel nudi pristup internetu, mini supermarket i trgovine,pranje i peglanje veša kao i medicinski centar.

Gosti koji su u potrazi za potpunim opuštanjem moći će uživati ​​u širokom spektru tretmana i posebnim ritualima za smirivanje tela i duha u nagrađivanom SPA Grand Sirenisu, jednom od najfinijih i najpoznatijih na rivijeri Maya, s izvrsnom opremom za trening i kardio fitness.

Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa ima 21 zgradu sa po 3 sprata, svaka sa 946 apartmana. Prostrane sobe ovog hotela s pet zezdica savršeno su opremljene kako bi gostima osigurale nezaboravno iskustvo tokom odmora na rivijeri Maya.  Bazeni su tako dizajnirani da pruže ugodnu i modernu atmosferu, svi imaju dvostruku hidromasažnu kadu za opuštanje nakon uživanja u nebrojenim aktivnostima koje nudi odmaralište.

Uz bogatu raznolikost gastronomskih mogućnosti, gostima hotela je data mogućnost da  isprobaju nove i egzotične ukuse ili uživaju u jelima tradicionalnije meksičkim. Hotel se može pohvaliti s 2 švedska restorana i neverovatnom ponudom od 7 različitih a-la-carte restorana koji odgovaraju kojem god kulinarskom iskustvu ste raspoloženi tokom večernjeg obroka. Doživite izvrsne ponude s azijskog kontinenta pomešane s najboljim domaćim receptima. 16 barova, među kojima i Sky bar Ibiza, nudi opuštenu neformalnu atmosferu u savršenom ambijentu u kojem možete uživati u čitavoj paleti pića i koktela.

 

Program

Cena aranžmana uključuje:

 • Povratnu avio kartu sa svim pripadajućim taksama
 • 10 noćenja na bazi All inclusive usluge ( sve uključeno ) u hotelu 4+*
 • Povratni transfer u Beogradu sa kućne adrese

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Transfer u Meksiku
 • Lokalne izlete
 • Ostale nepomenute troškove

Cene

Grand Sirenis Riviera Maya Resort 5* Tulum

 

Period putovanja : neograničeno

Period prodaje :  Ponuda je data prema trenutnoj raspoloživosti i podložna je promeni do trenutka rezervacije.

Napomene

 • U pitanju su individualna putovanja.
 • Dužina boravka data u ponudi je predlog i može se modifikovati prema željama i potrebama putnika.
 • U ponudi agencije su hoteli svih kategorija i na različitim lokacijama, te se na zahtev putnika može proširiti lista predloženih hotela, što može uticati na cenu
 • Avio karte i hoteli se nalaze u slobodnoj prodaji, nije izvršena ni jedna rezervacija te je predlog putovanja pravljen prema trenutnoj raspoloživosti. U trenutku rezervacije može doći do modifikacije cene u skladu sa trenutnom raspoloživošću klasa na letu i mestima u hotelu.
 • Popusti i doplate za decu do 12 godina ili dodatne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi se rade na upit.

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Fihalhohi Island -Maldivi-Jumbo Travel-resort overview

Fihalhohi Island 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1860
Sejšeli putovanja, Valmer Resort, glavni bazen

Hotel Valmer Resort Sejšeli 3* – paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu 3*,povratni transfer u Beogradu

1985
Tropske destinacije, Meksiko, Riu Cancun, the beach, daleke destinacije

Hotel Riu Cancun 5* – Kankun paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi All inclusive usluge ( sve uključeno ) u hotelu 5*,povratni transfer u Beogradu

2650
Tropske destinacija, Dominikanska Republika Whala Bavaro

whala!bavaro 3*- Dominikanska Republika paket aranžman

U cenu je uključeno:
povratna avio karta na relaciji Beograd –  Punta Cana – Beograd sa presedanjem, smeštaj u hotelu 3* iz navedene ponude ili slični, 7 noćenja na bazi usluge sve uključeno (all Inclusive), povratni transfer u Beogradu sa kućne adrese

1660
Tropske destinacije, Zanzibar, Smiles beach, the beach, daleke destinacije

Smiles Beach Hotel – Zanzibar paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja sa doručkom hotelu 4*, povratni transfer na Zanzibaru

1235
Riu Palace Zanzibar 5*-paket aranžman

Riu Palace Zanzibar 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi all inclusive usluge u hotelu  5*, transfer na Zanzibaru

2150
Paradise Island Resort and Spa 4* - Maldivi paket aranžman

Paradise Island Resort and Spa 4* – Maldivi paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

2380
Occidental Punta Cana 5* - Dominikanska Republika paket aranžman

Occidental Punta Cana 5* – Dominikanska Republika paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi All Inclusive- sve ukljuceno u hotelu  5*.

1820

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama