Cene po osobi već od 105

Paradise Island Resort and Spa 4*-Maldivi

Hotel Paradise Island Resort and Spa 4* se nalazi na malom ostrvu Lankanfinolhu, na severnom atolu Male. Resort je okružen prelepim plažama sa svetlim koralnim peskom i kristalno čistom lagunom. Intimna atmosfera i činjenica da je hotel ušuškan u zelenilu palmi, čine da se gosti ovog hotela osećaju prijatno tokom svog boravka na ovoj prelepoj destinaciji.

Opis

Hotel Paradise Island Resort and Spa 4* je od međunarodnog aerodroma Male udaljen oko 10 km. Nalazi se na 931m dugačkom i 201m širokom ostrvu Lankanfinolhu. Hotel može gostima ponuditi brojne raznovrsne sadržaje, kao što su 6 restorana sa specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, 4 bara i coffe shop. Od ostalih sadržaja koji se izdvajaju, tu su: bazen sa odeljkom za decu, suvenirnica, juvelirnica, spa centar i frizerski salon. Gosti ovog resorta mogu uživati i u brojnim sportskim aktivnostima koji su im na raspolaganju, kao što su: odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, fitness, tenis, squash , skijanje na vodi i brojni drugi sportovi.

 

Paradise Island Resort and Spa hotel čine 282 sobe. Najveći deo smeštajnih jedinica čine superior beach bungalovi, a uz ovaj tip smeštaja, u ponudi imaju i water bungalove i heaven ville. Usluge koje je moguće rezervisati u ovom hotelu su: polupansion, pun pansion i all inclusive usluga.

Cene

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1150
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460
Bougainvillebay hotel-Sarande-Jumbo Travel-r pool overview

Bougainville Bay 5*-Saranda-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 5*, povratni transfer u Sarandi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

640
Dhuni Kolhu-Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Coco Palm Dhuni Kolhu 4*- Maldivi paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi all inclusive u hotelu 4*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

1730
Harmony Bay Hotel-Jumbo Travel-overview

Harmony Bay Hotel 3*-Limassol paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 3*, povratni transfer u Limassol-u,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

570
Okeanos Beach Boutique Hotel-Ayia Napa-Jumbo Travel-overview

Okeanos Beach Boutique Hotel 4*-Ayia Napa paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u Ayia Napi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

780
Signature Hotel-Al-Barsha- Jumbo Travel-hotel overview

Signature Al Barsha Hotel 4*-Dubai paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u Dubai-u.

590
Tropske destinacije, Dominikanska Republika Occidental Caribe

Occidental Caribe 4* – Dominikanska Republika paket aranžman

U cenu je uključeno:
povratna avio karta na relaciji Beograd – Pariz – Punta Cana – Beograd, smeštaj u hotelu 4* iz navedene ponude ili slični, 7 noćenja na bazi usluge sve uključeno (all Inclusive), povratni transfer u Beogradu sa kućne adrese

1090

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama