Cene po osobi već od 77

Sofitel Dubai The Palm Resort

Samo čudo arhitekture, koje je stvoreno kao prezentacija moći i maštovitosti jedne zemlje. Veštačko ostrvo u obliku palme mami uzdahe ljudi na čitavoj planeti koji bi da se uvere da Jumeirah Palm zaista postoji
i da nije samo plod mašte. Na takvom jednom ostrvu leži hotel Sofitel Dubai The Palm Resort.

Opis

Od hotela Sofitel, Golf klub Emirates je udaljen 3 km. Cuvena najvišazgrada na svetu Burj Kalifa, kao i Dubai Mall kao najveći mall na svetu se nalaze na oko 25 minuta vožnje  od hotela. Od Marine Dubai udaljen je 10 minuta vožnje a medjunarodni aerodrom Dubai udaljen je 38 km.

Sadrži prostran lobi, sa spektakularnih 120 vrsta biljaka u okviru lobija i recepcije. Na raspolaganju su besplatni Wi fi,kao i oko 12 lokala za ručavanje i zabavu. Hotel posedjuje sopstvenu privatnu plažu, 6 bazena i dečiji klub Amura.

Sve sobe poseduju TV ravnog ekrana, mini bar, pribor za čaj i kafu, radni prostor, kao i zidove koji neutrališu buku iz susednih soba. Apartmani posedjuju i dnevni boravak sa trpezarijom kao sopstveno kupatilo sa luksuznim sadržajima. Gostima su na raspolaganju različiti tipovi soba koji zadovoljavaju zahteve svojih gostiju, a neke od njih su Classic room Courtyard view, Luxury room sa pogledom na more, Luxury royal pogled na ostrvo Palma, Luxury club sobe sa pogledom na more.
Gosti mogu uživati u kuhinjama iz čitavog sveta. Prtehouse Steak and Grill nude odlične odreske i jela sa roštilja, dok bar Maui Beach služi koktele pored plaže. Restoran Moana nudi najbolji sveži morski ulov iz arapskog mora.

Hotel Sofitel se ponosi savremenim spa programom koji se izvodi u 28 soba, namenjenim za negu i ulepšavanje. Dostupni su bazeni sa morskom vodom, sauna, polinezijske tretmane lepote, sobe za masažu kao i sobe za duboko opuštanje. Sofitel fitness je visokotehnološka teretana opremljena vrhunski kardio i mašinama za body bilding. Za goste avanturističkog duha imaju pristup čamcu i teniskom terenu.

Usluga na bazi noćenja sa doručkom ( švedski sto – samoposluživanje ) ili polupansion ( doručak i večera ).

 

 

 

Cene

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1150
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460
Bougainvillebay hotel-Sarande-Jumbo Travel-r pool overview

Bougainville Bay 5*-Saranda-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 5*, povratni transfer u Sarandi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

640
Dhuni Kolhu-Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Coco Palm Dhuni Kolhu 4*- Maldivi paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi all inclusive u hotelu 4*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

1730
Harmony Bay Hotel-Jumbo Travel-overview

Harmony Bay Hotel 3*-Limassol paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 3*, povratni transfer u Limassol-u,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

570
Okeanos Beach Boutique Hotel-Ayia Napa-Jumbo Travel-overview

Okeanos Beach Boutique Hotel 4*-Ayia Napa paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u Ayia Napi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

780
Signature Hotel-Al-Barsha- Jumbo Travel-hotel overview

Signature Al Barsha Hotel 4*-Dubai paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u Dubai-u.

590
Tropske destinacije, Dominikanska Republika Occidental Caribe

Occidental Caribe 4* – Dominikanska Republika paket aranžman

U cenu je uključeno:
povratna avio karta na relaciji Beograd – Pariz – Punta Cana – Beograd, smeštaj u hotelu 4* iz navedene ponude ili slični, 7 noćenja na bazi usluge sve uključeno (all Inclusive), povratni transfer u Beogradu sa kućne adrese

1090

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama