Cene po osobi već od 50
Tropske destinacije, Dominikanska Republika Whala Bavaro

whala!bavaro 3* – Dominikanska Republika

Hotel whala! bavaro 3 * je turističko odmaralište u Punta Kani (Dominikanska Republika) smešteno na samo par koraka korak od poznate plaže Bavara, zaista spektakularne plaze duge 50 km, u srcu Kariba. Whala! Bavaro je od svih hotela u Punta Kani najbliži plaži. U odmaralištu se nalazi nekoliko živopisnih objekata okruženih vrtovima i terasama sa bazenima.

Opis

Hotel whala!bávaro nudi servis na bazi All Inclusive – sve ukljuceno. Ponuda obuhvata restoran, bazen na otvorenom, fitnes centar i bar. Ovaj hotel sa 3 zvezdice ima vrt i svoj privatni prostor na plaži. Na raspolaganju su i besplatan WiFi,  recepcija koja radi non-stop, bankomat i menjačnica.

Doručak se služi na bazi švedskog stola.

Hotel ima i dečje igralište a u okviru smeštajnog objekta možete da igrate stoni tenis.Dostupna je i rent a car usluga iznajmljivanja automobila.

Cene

Cena od € 50 po osobi po noci u dvokrevetnoj sobi

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Sun Siyam Olhuveli -Maldivi-Jumbo Travel-hotel overview

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1780
Reethu Faru Resort-Maldivi-Jumbo Travel-overview

Reethi Faru Resort 4*-Maldivi-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1430
Bandos Maldivi-Jumbo Travel-overview

Bandos Maldives 4*- paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1170
Kurumba -Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Kurumba Maldives 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 6 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*, povratni transfer na Maldivima.

1645
Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi ultra all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1405
Sapedor Boutique Hotel-Bodrum-Jumbo Travel-pogled na plazu

Sarpedor Boutique Hotel 5*-Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1068
Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1340
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama