Cene po osobi već od 60
Tropske destinacije, Dominikanska Republika Occidental Caribe

Occidental Caribe 4* – Dominikanska Republika

Objekat Occidental Caribe (pripada hotelskoj grupi Barcelo) je hotel koji se može pohvaliti neuporedivio dobrim položajem okrenutim ka kristalno čistim vodama veličanstvene plaže Arene Gorda, koja se smatra jednom od najboljih plaža na Dominikanskoj republici.

Ovo odmaralište ima 798 soba i apartmana koji se ističu svojom elegancijom i osvetljenošću. Pored toga, zahvaljujući svojim izvrsnim uslugama, ove veličanstvene sobe nude maksimalan komfor i opuštanje.

Opis

Svaka svetla soba u hotelu Occidental Caribe  ima balkon i potpuno opremljen mini-bar. Dostupni su sef u sobi i TV sa kablovskim kanalima.Hotel poseduje bazene nepravilnog oblika, teniske terene i miniaturni teren za golf. Gosti mogu da iznajme kajake ili da se penju na kamenom zidu.Kulinarska ponuda Occidental Caribe izdvaja se raznovrsnošću, sa 7 specijalnih restorana iz celog sveta u okviru programa Barcelo All Inclusive.. Pored toga, postoji veliki izbor barova koji poslužuju ukusne grickalice i koktele. Restoran Roma, jedan od restorana koji se nalaze na licu mesta, služi italijansku kuhinju za večeru. Restoran El Marlin se specijalizovao za hranu sa roštilja i morske plodove. Sportski bar Take Five, otvoren tokom cele noći, dostupan je samo odraslim osobama.

Usluga je na bazi All Inclusive – sve uključeno.

Cene

Cena od € 60 po osobi po noći u dvokrevetnoj sobi

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Sun Siyam Olhuveli -Maldivi-Jumbo Travel-hotel overview

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1780
Reethu Faru Resort-Maldivi-Jumbo Travel-overview

Reethi Faru Resort 4*-Maldivi-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1430
Bandos Maldivi-Jumbo Travel-overview

Bandos Maldives 4*- paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1170
Kurumba -Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Kurumba Maldives 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 6 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*, povratni transfer na Maldivima.

1645
Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi ultra all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1405
Sapedor Boutique Hotel-Bodrum-Jumbo Travel-pogled na plazu

Sarpedor Boutique Hotel 5*-Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1068
Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1340
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama