Tropske destinacije: Sejšeli

Sejšeli su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od mnoštva manjih ili većih ostrva, podeljenih u četiri veće grupe. Najveće ostrvo je Mahe, na kome se nalazi i glavni grad, Viktorija. Osim ostrva Mahe, poznatija ostrva su Praslin i La Digue.

Ovaj arhipelag karakterišu prelepe plaže, koralni grebeni, rezervati prirode, kao i retke životinje poput džinovskih kornjača Aldabra. Za Sejšele se slobodno može reći da će turisti na ovoj destinaciji svakog dana pronaći novo mesto za uživanje, a jedno od njih je najspektakularnija i najfotografisanija plaža Anse Source D’Argent. Nalazi se na ostrvu La Digue i zaštitni je simbol zemlje, a Nacionalna Geografija ju je čak proglasila najlepšom plažom na svetu.

Na ovoj destinaciji se može letovati i u sred novembra, kada temperatura vode iznosi 29˚C i kada su idealni uslovi za ronjenje. April, maj i oktobar takođe su meseci kada je poželjno istražiti sejšelska ostrva i rezervisati letovanje ili možda romantični medeni mesec.

Sejšele je vrlo jednostavno opisati – Raj na zemlji.

  Ponude paket za tropska letovanja - Sejšeli

  Paket aranžmani

  Hoteli koje preporučujemo

  Sejšeli putovanja, Kempinski Seychelles Resort, glavna zgrada

  Hotel Kempinski Seychelles Resort 5* – paket aranžman

  Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu 5*,povratni transfer u Beogradu

  3080
  Sejšeli putovanja, Crown Beach Resort, eksterijer

  Hotel Crown Beach Resort Seychelles 4* – paket aranžman

  Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu 4*,povratni transfer u Beogradu

  2120
  Sejšeli putovanja, Valmer Resort, glavni bazen

  Hotel Valmer Resort Sejšeli 3* – paket aranžman

  Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu 3*,povratni transfer u Beogradu

  1985
  Sejšeli putovanja, temple flower

  Hotel Coral Strand 4* – paket aranžman

  Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu 4*,povratni transfer u Beogradu

  1750
  Sejšeli putovanja, Kempinski Seychelles Resort, glavna zgrada

  Hotel Kempinski Seychelles Resort 5*

  Spada u lanac hotela Kempinski, te svojim imenom asocira na luksuz i već prepoznatljiv standard kada je u pitanju kvalitet usluge i komfor.

  185
  Sejšeli putovanja, Crown Beach Resort, eksterijer

  Hotel Crown Beach Seychelles 4*

  Prelepo ušuškan hotel na samoj plaži. Idealan odnos cene i kvaliteta, namenjen kako parovima tako i porodicama sa decom.

  110
  Sejšeli putovanja, Valmer Resort, glavni bazen

  Hotel Valmer Resort 3* – Sejšeli

  Jedan od najlepših hotela na Sejšelima. Romantičan butik hotel. Preporuka za parove.

  105
  Tropske destinacije,Sejseli, Coral Strand, daleke destinacije,the beach

  Coral Strand 4*

  Coral Strand je hotel koji leži na samoj plaži jednog od najlepših delova zemljine kugle – Sejšelima. Zbog svoje pozicije, kao i zbog usluge spada iz godine u godinu u najtraženije hotele u ovom delu planete.

  109

  Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama