Tropske destinacije: Kuba

Kuba predstavlja državu i arhipelag u severnim Karibima, između Karipskog mora, Meksičkog zaliva i Atlantskog okeana. Severno od Kube se nalaze Sjedinjene Američke Države i Bahami, na zapadu Meksiko, na jugu Kajmanska ostrva i Jamajka, dok se na jugoistoku nalazi Haiti. Posle decenija izolacije izazvane Kastrovom komunističkom revolucijom, danas je turizam ponovo postao primarna grana kubanske ekonomije. Većina turista dolazi iz Kanade i zemalja Evropske unije. U popularne turističke destinacije spadaju Varadero, Havana, Cayo Largo. Ostrvo je najvećim delom u ravnici, sa brdima i planinama u jugoistočnom delu i najvišim vrhom Piko Real de Turkino na 2,005 m. Ostrvska klima je tropska. Visoka sezona na Kubi je u periodu od 20.12. do 31.03. Niska sezona počinje 01.04. i traje do kraja oktobra. Kišna sezona na Kubi frmalno počinje 01.05 i traje do sezone uragana (30.11), ali ona nije kao u Aziji, može padati kiša tokom poslepodneva najviše sat vremena. Sezona uragana na Kubi obuhvata period od 01.06. do 30.11.

 

  Ponude paket za tropska letovanja - Kuba

  Paket aranžmani

  Hoteli koje preporučujemo

  Proleće na Kubi - paket aranžman

  Proleće na Kubi – paket aranžman

  Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu 4* u Havani i 7 noćenja na bazi all inclusive usluge u hotelu 3* u Varaderu , povratni transfer u Beogradu i putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem za covid 19

  NA UPIT
  Starfish Varadero 3* Varadero

  Starfish Varadero 3* Varadero

  Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 3 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu 4* Havana i 7 noćenja na bazi all inclusive u Varaderu, povratni transfer u Beogradu.

  50

  Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama