Opis

Terme Hotel se nalazi u okviru kompleksa Terme Čatež

Sadrzaj 

Hotelski restoran s terasom. Ima aperitiv bar i bazenski kompleks. Ima opuštajući centar Zdravlja i lepote, saune, fitness studio. Kongresni centar s Velikom konferencijskom dvoranom, dvoranama A+B i velikom sobom za sastanke, internet kutak,hotelski parking

Smestaj

32 standard sobe, 108 superior soba (247 kreveta) ,3 apartmana (6 kreveta).

Standard soba: soba u prizemlju, bez balkona, s klimom, 30 dvokrevetnih soba – 11 s francuskim ležajem, ostale su dvokrevetne opcija TWIN – mogućnost do 2 dodatna ležaja (tesno), 8 trokrevetnih soba,kupaonica s tušem ili kadom, WC, fen, minibar, telefon, satelitska televizija, dostup do interneta.

Superior soba: soba s balkonom, s klimom, 102 dvokrevetnih soba – 34 s francuskim ležajem, ostale su dvokrevetne opcija TWIN – mogućnost do 2 dodatna ležaja (tesno), 6 trokrevetnih soba, kupatilo s tušem ili kadom, WC, fen, kupaći ogrtač, papuče, minibar, telefon, satelitska televizija, dostup do interneta. Gosti Hotela Terme mogu na recepciji pozajmiti DVD. ermalnu rivieru

Usluga: Polupansion – doručak/večera – švedski sto (samoposluživanje)


 

Sadržaji

  • Bar
  • Internet
  • Klima
  • Minibar
  • Parking
  • Recepcija
  • Restoran
  • Wi-Fi

Rezervacija

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Terme Čatež

Opšte aktivnosti

Nalaze se na oko 420km od Beograda, blizu granice Hrvatske i slovenije i predstavljaju najveće slovenačko prirodno lečilište i jedan od najvećih slovenačkih turističkih centara

Terme Čatež predstavljaju najveći zdravstveni i drugi po veličini turistički centar Slovenije.

Ono što najviše privlači su bazeni u Sloveniji, koji se prostiru na površini od 10,000 m2, različitih su temperatura vode ( 26 C – 36 C ), različith oblika i atrakcija, kao i zatvoreni kompleks bazena na površini od 1800 m2.

Najmlađi mogu uživati na dečijem vodenom parku sa igračkama i na vodenim klizalištima. Njih ce sigurno najviše privući i gusarsko ostrvo a osmeh na licu izmamiće im trostruki tobogani.

Pravi raj za brčkanje i uživanje je 450 – metarska vodena reka koja poziva na vožnju na velikim obručima. U bazenima  nepravilnih oblika  možete telo i dušu opustiti  i prepustiti se mehurićima termalne vode. Ljubitelji plivanja na duge staze mogu uživati u olimpijskom bazenu.

Ovakva otvorena Letnja i zatvorena Zimska Termalna rivijera, omogućava uživanje i odmor u  blagotvornim termalnim vodama tokom cele godine, bilo da birate odmor tokom letnjih ili zimskih meseci ili želite kratak vikend predah bilo kada u toku godine.

Pozivamo Vas da sa nama otkrijete čarobni svet termalnih voda u Termama Čatež!

Specijalna ponuda Terme Čatež 2018

cena aranžmana po osobi
plaćanje na 6 rata bez kamate
Informacije i rezervacije na
011/303 88 77
putovanja@jumbo.rs

Terme Čatež – Specijalna Jesenja ponuda 2018 – cenovnik


Pročitajte više