Opis

Royal Island Resort je hotelski kompleks koji se nalazi na atolu Baa, na ostrvu Horubadhoo, veličine 800 x  200 m.  Međunarodni aerodrom Male je udaljen oko 110 km.
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom se obavlja kombinacijom hidro aviona (oko 20 minuta  leta) i broda (oko 10 minuta)

Royal Island Resort – sadržaj

Ostrvo odlikuje bujnom vegetacijom i kristalno čistom lagunom i predstavlja savršeni izbor za beg od gradske buke i svakodnevice. U okviru hotela nalazi se recepcija koja je gostima na raspolaganju 24 h. Hotel raspolaže glavnim restoranom Maakanaa, kao i a la carte restoran Raabondhi, kafe bar, kao i četiri bara na plaži. Pored toga gostima je na raspolaganju bazen, sa odvojenim delom za decu, zlataru, prodavnicu suvenira, frizerski salon, internet u određenim delovima hotela ( javnim prostorijama ) i ambulantu.
Da bi se zaštititili od prirodne erozije gradjeni su molovi na delovima ostrva.
Gosti mogu uživati u brojnim sportovima, obzirom da hotel nudi mogućnost fitnesa, odbojke na plaži, badminton, stoni tenis, skvoš, bilijar, jedrenje na dasci, kajak, kao i organizaciju ronjenja.

Royal Island Resort – smeštaj

Royal Island Resort hotel rasplaže vilama u bašti i vilama direktno na plaži. Sve vile su opremljene kupatilom, fenom za kosu, bade mantil, tv, telefon, mini bar, aparatom za čaj i kafu.
Vile na plaži su zasebne jedinice, sa dodatnim tušem koji se nalazi ispred vile, mogućnošću korišćenja interneta uz doplatu i direktnim izlaskom na more.

Usluga: nocenje sa doručkom ( švedski sto –  samoposluživanje ), ili polupansiona ( doručak i večera ).

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

prema opštim uslovima putovanja

Sadržaji

 • Bar
 • Bazen
 • Fen
 • Hotelska plaža
 • Internet
 • Kablovska televizija
 • Klima
 • Recepcija
 • Restoran
 • Tuš/WC

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Bungalov drugi red do mora

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Bungalov drugi red do mora

 • Bungalov prvi red do mora

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Bungalov prvi red do mora

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Maldivi

Opšte aktivnosti

Maldivi su ostrvska država u Indijskom okeanu koja poslednju deceniju predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija sveta. Ako postoji mesto na planeti gde priroda nije štedela na lepoti, onda su Maldivi to rajsko mesto. Na 1991 ostrva, koja se prostiru na površini od 90 000 kvadratnih metara, snovi o dugačkim, belim, peščanim plažama natkrivenim palmama, koje se njišu na vetru, postaju stvarnost. Netaknuti podvodni svet sa najlepšim koralnim grebenima, šarenim ribama i jedinstvenim mestima za ronjenje predstavljaju obeležja Maldiva.

Ime Maldivi potiče od reči mālā i dvīpa što bi u slobodnom prevodu značilo ostrvo cveća što već daje prve asocijacije o kakvom se ostrvu radi. Prema istorijskim izvorima prvi stanovnici Maldiva bili su najverovatnije ribari, doseljenici sa zapadnih obala Šri Lanke udaljene oko 700 kilometara.

Pošaljite nam upit, kreiraćemo ponudu prema Vašim potrebama i željama. Upišite sve detalje koji su Vam bitni kao i predviđeni budžet kako bismo Vam poslali adekvatne ponude.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Vaše pitanje

  maledives_text

  Maldivi se sastoje od atola kojih ima 26. Svaki atol poseduje hotel u okviru kojeg se jedino može boraviti. Najjužniji atol se nalazi s druge strane ekvatora. Postoji samo jedan veliki grad na Maldivima, glavni grad Male, koji je smešten na istoimenom ostrvu. Od ukupnog broja prelepihostrva okruženih Indijskim okeanom, oko 200 je naseljeno, a od tog broja 75 je otvoreno za turiste i na njima se nalaze vrhunski opremljeni hoteli i resorti.

  Maldivi predstavljaju središte jednog od najvećih i najbogatijih koralnih područja na Zemlji. Turisti svoje vreme provode uživajući na prekrasnim peščanim plažama sa belim peskom ispod kokosovih palmi. Ali, pravu atrakciju na Maldivima predstavlja ono što se nalazi ispod površine mora. Koralni vrtovi s najraznovrsnijim životinjskim i biljnim svetom, predstavljaju nezaboravan doživljaj i ostavljaju bez daha čak i najiskusnije ronioce. Bogat, živi svet ribica svih boja potpuno je nestvaran i deluje kao slika na kompjuteru.

  maldives3

  Sportske aktivnosti na Maldivima su pre svega vezane za vodu. Pored jedrenja, surfinga, skijanja na vodi i ribolova, ekspedicije u podvodni svet čine ova ostrva privlačnom destinacijom. Mnogobrojni turisti dolaze na Maldive samo da bi iskusili podvodni svet. Svaki hotel se ponosi svojim iskusnim kvalifikovanim instruktorima ronjenja i svojom ronilačkom bazom, gde se može iznajmiti potrebna oprema. Programi ronjena obuhvataju obilazak koralnih grebena i područja u kojima plivaju veće ribe, morski psi i raže, kao i potopljene olupine brodova.Vaša avantura u Posejdonovo carstvo počinje upravo na Maldivima.


  Više o atolima možete pročitati ovde:

  South Male’ Atoll
  North Male’ atoll
  Meemu Atoll
  Shaviyani Atoll
  South Ari Atoll
  Baa Atoll
  Noonu Atoll
  Lhaviyani Atoll
  North Nilandhe Atoll
  Addu Atoll


  Pročitajte više