Opis

Hotel Sheraton Jumeirah beach se nalazi u Dubaiu na čuvenoj Jumeirah peščanoj plaži.

Smešten je blizu nove atraktvne destinacije u Dubaiju, tačnije u Dubai marini – “The Walk“sa brojnim prodavnicama, restoranima i zabavnim sadržajima. Lokacija hotela je dobra i za poslovne turiste jer se nalazi nedaleko od značajnih poslovnih centara. Hotel je dobro povezan sa samim centrom grada i ostalim atrakcijama poput šoping centra Mall of the Emirates, Ski Dubai i velikog aqua parka – Aquaventura,Marina Yacht kluba, Jumeirah plaže. Sheraton Jumeirah hotel je udaljen 30 km od najbližeg medjunarodnog aerodroma – Dubai.

Sheraton Jumeirah beach hotel sadrži recepciju koja je otvorena 24 h, 3 restorana (italijanski, kineski i sa internacionalnom kuhinjom), 3 kafe bara, teretanu, veliki bazen, terene za tenis i skvoš, spa centar, korišćenje plaže za goste hotela, vodene sportove i aktivnosti, shuttle prevoz do šoping centra Mall of The Emirates, sale za konferencije, WiFi internet u hotelu, parking. Pruža zaista fantastične uslove za potpuni odmor i relaksaciju.

Hotel Sheraton Jumeirah beach nudi gostima smeštaj u 256 soba i apartmana. Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj, LCD televizor sa satelistkim programom, digitalni sef, WiFi internet konekciju.

Ishrana: doručak (švedski sto, samoposluživanje)
 

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

Prema opštim uslovima putovanja

Sadržaji

 • Bar
 • Bazen
 • Fen
 • Hotelska plaža
 • Kablovska televizija
 • Klima
 • Kongresni prostor
 • Parking
 • Recepcija
 • Restoran
 • Sef
 • Telefon
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Dvokrevetna superior soba 2+1

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Dvokrevetna superior soba 2+1

 • Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i troje dece (2-13 godina)ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Apartman

 • Suite deluxe

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Suite deluxe

 • Jednokrevetna soba

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja jedne osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Standardna jednokrevetna

 • Dvokrevetna 2+2

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dvoje odraslih i dvoje dece (2-12 godina).

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Dvokrevetna sa pomoćnim ležajevima

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Dubai

Opšte aktivnosti

Dubai je jedan od najvećih emirata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Dubai je poznat po tome da je u njemu sve podređeno luksuzu, ima preko milion stanovnika, a godišnje ga poseti oko pet miliona turista.

Dubai – Turističke atrakcije

Grad koji je uspeo da spoji staro i novo, ne može se uporediti ni sa jednim drugim gradom. Sa jedne strane možete obići najmodernije šoping molove, hotele sa pet zvezdica ili neke od najboljih svetskih golf terena, dok sa druge strane možete obići stare pijace ili peščane pustinje sa beduinskim selima.

Dubai predstavlja grad prestiža za veliki broj turista svetske elite, iako je nastao na proizvodnji nafte, ona sada učestvuje svega 4% u ukupnom nacionalnom dohotku. Razvoj grada je pratio i razvoj turističke ponude te sada pored luksuznih atrakcija možete posetiti i brojne manifestacije kao što su šoping festival, razni koncerti, pustinjski kampovi.

Tržni centri u Dubaiju su neverovatno luksuzni, sa kožnim sofama, mermernim podovima, prelepim fontanama i toaletima koji odgovaraju hotelima sa 5 zvezdica. U nekim se čak nalaze veštačke ulice nalik na one živopisne iz doba renesanse, zajedno sa lažnim pariskim svetiljkama. Sve zajedno izgleda potpuno nestvarno.

Dubai je destinacija koja spaja modernu kulturu i istoriju, ima mogućnosti za avanture i šoping na visokom nivou. Ne treba propustiti predstavu u Dubai operi, pogled sa vrha Burj Khalifa kao i veliki ulični market sa mnoštvom malih neverovatnih zanatskih prodavnica sa zlatom, tekstilom i začinima. Svako tu može naći nešto za sebe.
Ukoliko vam trebaju uzbuđenja možete leteti balonom iznad pustinje, voziti se rollercoaster-ima u zabavnom parku u kom ima zabave za čitavu porodicu.

Sport i priroda

Sport i priroda Što se tiče prirodnih atrakcija, odmah treba izdvojiti pustinjski safari. Postoje organizovani izleti džipovima i predstavlja neverovatno iskustvo. Takođe u Dubaiju možete posetiti jedan od najpoznatijih akva parkova na svetu Wild Wadi. Verovali ili ne, Dubai ima i svoju veštačku ski stazu, pa ljubitelji belih sportova mogu uživati u skijanju i snoubordingu.

Noćni život

Noćni život Dubai ima prilično raznovrstan noćni život. Možete uveče uživati u restoranima, barovima, i raznim klubovima u kojima šesto gostuju svetski dj-evi. Konzumiranje alkohola je na mnogim mestima zabranjeno te vam za to preporučujemo hotelske barove.
Pročitajte više