Opis

Hotel Lion Bansko smešten je na oko 700 metara od gondole i centra mesta Bansko

 Lion Bansko – sadržaj

Lion sadrži recepciju koja je otvorena 24 h. Ima glavni restoran u kojem se za doručak i večeru na bazi švedskog stola služi mix bugarskih nacionalnih jela i internacionalne kuhinje. Tradicionalna mehana koja služi ukusne specijalitet bogate bugarske nacionalne kuhinje, 2 lobby bara sa kaminom, unutrašnji bazen, Spa centar sa saunom, parnim kupatilom sa “shock pool-om”, fitnes centrom, jacuzzi-em i solarijumom. Hotel još nudi room servis i sef na recepciji uz doplatu. Wi Fi internet konekcija u lobiju je besplatna. Hotel poseduje podzemnu garažu.

           Lion Bansko – smeštaj

Lion Bansko poseduje 192 smeštajne jedinice od čega 170 standardnih soba, 11 studija i 8 apartmana,Sve sobe sadrže kupatilo sa kadom i fenom. Sat Tv, telefon, internet pristup, mini bar, balkon. Studija odgovaraju porodicama sa jednim ili dvoje dece, i pored standardne opreme sadrže dva standardna ležaja I sofu na razvlačenje. Porodične sobe su velike, predvidjene za porodice sa dvoje dece ili tri odrasle osobe, a sadrže i mini čajnu kuhinju sa frižiderom.

Usluga Lion Bansko: Dorucak, večera /švedski sto/- samoposluživanje

 

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

Prema opštim uslovima putovanja

Mogućnosti za smeštaj dece i dodatnih ležajeva

Na upit

Kućni ljubimci

Na upit

Sadržaji

 • Bar
 • Fen
 • Internet
 • Recepcija
 • Restoran
 • Sef
 • Wi-Fi

Internet

Da

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Studio 2+2

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Studio 2+2

 • Studio 2+1

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Studio 2+1

 • Junior suite

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dvoje odraslih i dvoje dece (2-12 godina) ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Junior Suite

 • Jednokrevetna soba

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja jedne osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Standardna jednokrevetna

 • Dvokrevetna soba 2+1

  + još informacija

  Dvokrevetna standardna soba, mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Standardna dvokrevetna

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Bugarska

Opšte aktivnosti

Bugarska je zemlja u jugoistočnoj Evropi, na Balkanskom poluostrvu. U prethodne dve decenije razvija rapidno svoj turizam, i danas se može pohvaliti ne samo crnomorskim lepim letovalištima, već i Banskom i Borovcem, dva ski centra svetskog nivoa.
Bugarska veći deo svoje ekonomije zasniva na turizmu, te se i za mlađe i za starije mogu naći razni sadržaji i u zimskom i u letnjem periodu.

Bugarska – Turističke atrakcije

Smeštena na raskršću istoka i zapada, bila je dom mnogih naroda Tračana, Grka, Rimljana, Vizantinaca, Slovena, Otomana…Zbog svega toga, bogato nasleđe i istorijski ostaci raštrkani su po čitavoj zemlji i predstavljaju pravu atrakciju za turiste. Devet lokaliteta je zaštićeno kao UNESCO-ova svetska baština. Brojna arheološka nalazišta i spomenici, muzeji, galerije, kao i sačuvani narodni običaji vode kroz istoriju i pričaju neverovatne priče.

Bugarska morska obala je veoma slikovita i zauzima oko 130 km površine od 378 km duge obale. Turizam se svake godine sve više razvija i nudi sadržaje za svaki ukus i uzrast.
Zimski centri su takođe veoma razvijeni i zastupljeni su skijanje, snoubording i mnogi drugi zimski sportovi.

Sport i priroda

Sport i priroda Pored morske obale koja se poslednjih godina izuzetno razvila i pruža gostima svih generacija raznovrsnu zabavu i sadržaje, Bugarska sa druge strane poseduje predivne planine koje služe kao sportski centri. Zimi su uslovi za skijanje vrhunski.

Noćni život

Noćni život Bugarska na svojim turističkim destinacijama poseduje bogat noćni život za svačiji ukus. Na morskoj obali ima mnoštvo klubova i kafića sa celonoćnim provodom, kao i na samim plažama. Ništa manje nije razvijen noćni život u ski centrima.

Kultura i istorija

Kultura & istorija Bugarska je zemlja koja ima bogatu istoriju. Srednjevekovni manastiri i tvrđave iz bogate srednjevekovne istorije bugarskog carstva su rasprostranjeni širom zemlje.
Pročitajte više