Opis

Hotel La Pointe Villas Mauritius je savršen spoj rajskog smeštaja na rajskom ostvru gde će uživati sva čula.

Hotel La Pointe Villas Mauritius se nalazi na severno zapadnoj obali Mauricijusa. Od mesta Grand Baie u kome možete uživati u brojnim restoranima, buticima, kafićima. Mesto je poznato po dobrom noćnom životu te je preporuka za mlađe ili sve one koji žele da svoj odmor provedu aktivno. Od plaže sa prelepim belim peskom Mont Choisy je udaljen na oko pet minuta šetnje. Od najbližih restorana udaljen na oko 200 m, a od najčuvenije plaže u ovoj regiji Mauricijusa Grand Bay je udaljen na oko 3 km. Grand Baie je čuvena po svojoj rajskoj plaži i sadžaja koji nudi. Svojim gostima nudi mogućnost skijanja na vodi, jedrenja na dasci i plovidbe oko ostrva. Takodje moguće je organizovati i ronjenje, iznajmljivanje kompletne oprema i insturktora koji će vas obučiti i otkriti nov svet indijskog okeana. Takodje, postoji mogućnost i iznajmljivanja i katamarana i užvanju u celodnevnom krstarenju.

Hotel La Pointe Villas Mauritius Sadržaj:

Hotel La Pointe Villas Mauritius je okružen prelepom baštom sa bujnom vegetacijom. Prelepa i egzotična vegetacija je simbol ovog rajskog ostrva. U bašti hotela nalaze se dva bazena koji se pune hlorisanom slanom vodom. Oko bazena su dostupne ležaljke i suncobrani. Gostima je na raspolaganju i tenski teren. Hotel je namenjen kako porodicama sa decom tako i grupama prijatelja ili parovima. Hotel odiše komforom i privatnošću daleko od gradske buke i gužve. U njemu ćete uživati u čuvenoj gostoprimljivosti ljudi sa Mauricijusa.

Smeštaj:

U svojoj ponudi hotel nudi veoma prostrane i komforne apartmane.
Svaki apartman posedjuje kompletno opremljenu kuhinju ( frižider, toster, ketler, mikrotalasna pećnica ), dnevni boravak, kupatilo, veranda ili balkon sa pogledom na baštu ili bazen, TV, klima uređaj, sef, daska za peglanje i pegla, besplatan wi fi u celom hotelu.

Usluga: najam smeštaja u apartmanima bez ishrane

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

12:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

U skladu sa Opštim Uslovima putovanja

Mogućnosti za smeštaj dece i dodatnih ležajeva

na upit

Kućni ljubimci

na upit

Sadržaji

 • Bazen
 • Fen
 • Internet
 • Kablovska televizija
 • Klima
 • Minibar
 • Parking
 • Sef
 • Telefon
 • Wi-Fi

Internet

da

Parking

da

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

30

Vrste soba

 • Porodični bungalov

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Porodični bungalov

 • Bungalov pogled brdo

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Bungalov pogled brdo

 • Apartman sa dve spavaće sobe

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Apartman sa dve spavaće sobe

 • Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i troje dece (2-13 godina)ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Apartman

 • Apartman za 4 osobe

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Apartman za 4 osobe

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Mauricijus

Opšte aktivnosti

Mauricijus (Maurice), ili zvanično Republika Mauricijus, je ostrvska zemlja koja se nalazi na oko 2000km istočno od Afrike, u Indijskom okeanu. Kada je Mark Tven rekao “ Mauricjus je napravljen prvi, a zatim raj “, on nije bio daleko od istine. Nalazi se u Indijskom okeanu, a sinonim za ovo ostrvo su svakako tropska vegetacija, peščane plaže, guste šume i spektakularni vodopadi. Ostrvo ima oblik bisera i proizvod je vulkanskih aktivnosti koje su se događale milionima godina u nazad. Glavni grad je Port Luis.

Mauricijus – Istorija i kultura

Kroz istorijat ovog prelepog ostva smenjivali su se arapski, portugalski, holandski, francuski i britanski osvajači, dajući sopstveni pečat, kreirajući umetnost, dodajući svoje kulturne nijanse. Posle postizanja nezavisnosti 1968. godine ostrvo je prošlo kroz fazu ubrzanog ekonomskog razvoja i doživelo prosperitet bez presedana.

mauricijusMauricijus svoj šarm izvodi iz svoje bogate kulturne baštine, stanovnika Afrike, indijskog, kineskog i evropskog porekla. Light motiv Mauricijsa je “ jedinstvo u različitosti “. Svoju egzotiku ovo ostvo ispoljava kroz egzotičnu kuhinju gde možete probati peraja od ajkule ili uživati u nacionalnim specijalitetima Puri I Roti.

Severna obala Mauricijusa je najrazvijenija sa svojim najlepšim oblastima Grand Bay (Veliki zaliv) i Perey bere nudi dobar izbor hotela, barova i restorana. Tu je skoncentrisan i najveći broj peščanih plaža, smeštajnih kapaciteta (hotela i rizortova) kao i atrakcije poput Mauritius aquariuma i velikog ronilačkog centra “Blue water Diving Center“.


Pročitajte više