Opis

Hotel Grand Downtown Amsterdam je jedan od onih hotela u koje se putnici rado vraćaju zadovljni kako lokacijom tako i sadžajem koji ovaj hotel nudi.

Lokacija:
Hotel Grand Downtown Amsterdam je smešten na povlašćenoj lokaciji, takozvanoj Oud West Area a na samo deset minuta šetnje od Leidseplein (Leidse Square). Centralno je lociran između Vondel parka i Muzejske četvrti. Lokacija je odlična baza za istraživanje ovog zanimljivog i živog grada.

Vondel Park je napoznatiji park u Amstrdamu, nazvan po Joost van den Vondel – u i skoro je renoviran. Godišnje u ovom parku uživa oko 10 miliona ljudi. Osim prelepe flore i faune kojom ovaj park obiluje, može se uživati u prelepim terasama i kafeima. Osim velikog broja stranaca, u ovom parku svakodnevno uživaju i starosedeoci ovog zanimljivog grada. Obzirom da je hotel neposredno uz park, ne bi ga trebalo propustiti. Šetnjom ovim prelepim parkom upoznaćete novu kulturu, zanimljive ljude i čarobnu prirodu.

Hotel Grand Downtown Amsterdam Sadržaj:

Hotel Grand Downtown Amsterdam nudi svojim gostima bogate sadržaje hotela sa četiri zvezdice. Hotel poseduje recepciju koja je gostima na raspolaganju dvadesetčetiri časa, terasu sa koje se pruža nezaboravan pogled na Amsterdam, restoran u kome se služi bogat doručak, parking garažu za goste uz doplatu, wi fi dostupan u celom hotelu, taxi servis ( na upit ), vešeraj, masaže, iznajmljivanje bicikala, sala za sastanke. Ceo hotel je nepušački.

Hotel Grand Downtown Amsterdam Smeštaj:

Svaka soba je nameštena u posebnom stilu i odiše duhom i različitošću. Gostima su na raspolaganju standardne sobe, superior sobe, porodične sobe, kao i penthouse. Penthouse ima mogućnost izlalza na svoj deo krovne terase sa koje se pruža prelep pogled na Amsterdam. Sve sobe poseduju kupatilo, plazma TV, bespaltan wi fi, fen za kosu, minibar, bade mantil i papuče, aparta za čaj i kafu, sef za laptop, klima uređaj, flašu vode po dolasku.

Usluga:
noćenje sa doručkom – samoposluživanje

 

 

 

Vreme ulaska

14 h

Vreme izlaska

12 h

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

u skladu sa Opštim uslovima

Mogućnosti za smeštaj dece i dodatnih ležajeva

na upit

Kućni ljubimci

na upit

Sadržaji

 • Bar
 • Fen
 • Internet
 • Kablovska televizija
 • Klima
 • Kongresni prostor
 • Minibar
 • Parking
 • Recepcija
 • Restoran
 • Sef
 • Telefon
 • Tuš/WC
 • Wi-Fi

Internet

da

Parking

da uz doplatu

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Dvokrevetna soba za 2 osobe

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Dvokrevetna soba

 • Dvokrevetna superior soba 2+1

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Dvokrevetna superior soba 2+1

 • Porodična soba u prizemlju

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Porodična soba u prizemlju

 • Dvokrevetna superior soba

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Dvokrevetna superior soba

 • Dvokrevetna deluxe soba

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Dvokrevetna deluxe soba

 • Dvokrevetna soba 2+1

  + još informacija

  Dvokrevetna standardna soba, mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Standardna dvokrevetna

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Amsterdam

Opšte aktivnosti

Amsterdam je nastao kao malo ribarsko selo u XIII veku. Prema legendi, osnovala su ga dva frizijanska ribara, koja su se naselila na obalama reke Amstel u malom čamcu sa svojim psom. Danas je ovo glavni grad Holandije, poznat po liberalnim stavovima, bogatoj kulturi i jedna od najposećenijih turističkih destinacija Evrope.

Grad presecaju kilometrima dugački kanali, na čijim uređenim obalama se nalaze brojni muzeji i galerije. Kanali takođe predstavljaju jedno od obeležja grada, a oni su i svedoci bogate istorije grada. Tri glavna kanala potiču iz jezera, a to su Herengracht, Keizersgracht i Prinsengracht koji su prosto načičkani brodićima koji vas mogu prevoziti do drugih delova grada. Fantastičan obilazak za pamćenje!

amsterdamNikako ne bi trebalo propustiti srednjevekovni Oude Kerk, 800 godina staru crkvu sa malim kućicama u okviru nje, Nuewe Kerk (novu crkvu) i Houten Huis ( drvenu kuću) koji privlače bliceve foto-aparata turista. Veći deo istorijskog centra grada izgrađen je u zlatnim godinama grada u XVII veku, kada se Amsterdam smatrao jednim od najbogatijih gradova sveta, sa razvijenim trgovačkim vezama ka Baltiku, Severnoj Americi, Africi, Indoneziji i Brazilu.

Tokom ovog perioda nastale su brojne impozantne građevine, danas obeležja grada koja izmamljuju uzdahe posetioca. To su Kraljevska palata, Westerkerk, Zuiderkerk i drugi. Zbog lepote ovih prirodnih kanala i oko 1300 mostića koji spajaju njihove obale Amsterdam zovu i “ Venecija severa“.

Amsterdam je bogat muzejima na otvorenom, uključujući tu i Stedelijk muzej i muzeje Rembrantova kuća, Van Gogova kuća, u kojima se nalaze mnoga umetnička dela od neprocenljive vrednosti ovih umetnika. Svakako diveći se umetničkim delima ne bi trebalo propustiti obilazak kuće Ane Frank na Prinsengrahtu gde je pronadjena čuvena knjiga male jevrejske devojčice sakrivena pred najezdama nacističkih vojnika.

amsterdam1Ova metropola danas predstavlja grad gde su sve različitosti prihvaćene i grad koji svojom liberalnošću ide korak ispred svih, pa je veoma interesantan mlađim generacijama, ali mu ni „stariji“ ne mogu lako odoleti. Da biste osetili savremeni evropski duh, morate posetiti ovaj grad i u njemu pronaći kutak za sebe, a onda, vraćaćete se redovno, to je sigurno!

Sport i priroda

Sport i priroda Amstersdam je grad sporta. Jako je teško reći koji sport je najpopularniji u ovom gradu. Ovde se redovno održavaju utakmice UEFA Lige šampiona, Uefa Lige Evrope, mada su i sva takmičenja iz ostalih sportova zastupljena. Omiljeni fudbalski klub je Ajax na cijoj se Amsterdam areni okupe desetine hiljada navijaca tokom sportskih dešavanja.Pored popularnih sportova, unazad par godina sve više mesto zauzima i Joga, a zastupljeni su i vodeni sportovi, jahanje kao i korfbal.

Noćni život

Noćni život Usled svog liberalnog zakona Amsterdam ima verovatno najsadržajniji noćni život u Evropi. Ogroman broj noćnih klubova, diskoteka, restorana i barova radi tokom čitave noći. Dozvoljeno je skoro sve i svi nezavisno od opredeljenja mogu pronaći mesto za uživanje. Mladi iz cele Evrope dolaze, pored ostalog, upravo i da bi okusili na daleko priznat noćni život Amsterdama.

Kultura i istorija

Kultura & istorija Amsterdam je jedan od centara evropske kulture: od pozorišnih predstava do uličnih performansa, od bioskopa i koncertnih sala do predivnih antikvarnica u muzejskoj četvrti. Svake godine u Amsterdamu se odigrava stotina premijera na raznim pozornicama širom grada i jako puno svetski poznatih imena održava koncerte, gostovanja, predavanja.
Pročitajte više