Opis

Hotel Barcelo Solymar – ekskluzivan resort je smešten u prelepoj bašti. Od centra Varadera je udaljen 200 m. Hotel leži na beskrajno dugačkoj plaži, poznatijoj kao Playa Azur, 20 km dugačkoj.

Sadrzaj: Hotel poseduje brojne sadržaje čineći svojim gostima zanimljiv i relaksirajući boravak. U okviru resorta nalaze se tri bazena, dnevne i večernje aktivnosti za najmlađe, kao i brojne sportske aktivnosti su samo deo All inclusive koncepta ovog hotela. Hotel je podeljen na dva dela, prvi Area Solymar koji je namenjen isključivo odraslima i parovima, a drugi deo Area Arenas Blanca koji je namenjen porodicama i atrakcijama u kojima uživaju roditelji sa decom. Takodje, u okviru hotela nalaze se 4 restorana, sa internacionalnom kuhinjom. Posebna pažnja se posvećuje opuštanju te možete pronaći i deo za masaže, veliki spa i sauna centar, salon lepote, fitnes centar opremljen najsavremenijim spravama za vežbanje.

Smestaj: Sobe su 36 m2. Sve sobe poseduju king ležaj ili standardne ležajeve.

Usluga Barcelo Solymar: All inclusive – sve uključeno


 

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

prema opštim uslovima putovanja

Sadržaji

 • Bar
 • Bazen
 • Internet
 • Minibar
 • Parking
 • Recepcija
 • Restoran
 • Sef
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Dvokrevetna soba 2+1

  + još informacija

  Dvokrevetna standardna soba, mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Standardna dvokrevetna

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Varadero

Opšte aktivnosti

Varadero je jedna od najpoznatijih turističkih destinacija na Kubi i jedan od najvećih resorta na Karibima. Nalazi se na poluostrvu Hikakos, oko 140 km istočno od Havane. Poluostrvo je široko samo 1,2 kilometra na najširem delu. Vrh poluostrva, Punta Hikakos, je najseverniji deo ostrva Kube gde je smešten rezervat prirode sa fantastičnim šumama i plažama.

Park Josone – park usred Varadera ispunjen sa pticama, zabavljačima, muzikom. Za decu postoji mogućnost jahanja kamila. To se ne može propustiti, jer se nalazi na mestu pored koga će proći skoro svi posetioci na kraju vožnje, šetnje ili boravka na prekrasnim plažama. Tu se nalazi i neverovatna botanička bašta sa mnoštvom minijaturnih ljubičica, jezera i mostova, papagaja, flamingosa. Park je plod stvaranje romantičnog para: Jose i Onelia čija kombinovana imena daju ime Josone.

Tropicana Varadero – Posetite najnoviji Tropicana, najpoznatiji kabare Kube. Uživaćete uz kubansku muziku i proživeti njenu istoriju.

Safari Cayo Blanco – Izlet katamaranom, ronjenje u koral Barrier Reef, zabava, muzika, ručak i otvoreni bar sa kubanskim koktelima. Postoji mogućnost da se pliva sa delfinima ili posetite Delfinario i uživajte u zabavi do zalaska sunca.

Delfinario – Iskustvo za pamćenje, delfin šou sa opcijom da se zapravo pliva sa delfinima.

Bellamar pećine – Posetite najstariju turističku atrakciju na Kubi, otvorenu za posetioce još od 1860-tih. Pećine su obimne i veoma impresivne.

Vila du Pont – Rezidencija Irenee Du Pont, hacienda sa zelenim krovovima izgrađena još 1928. Danas je sedište Varadero Golf kluba. Golf teren ima 18 rupa i najveći je na Kubi. Posetilac ima priliku da se divi raskoši mahagoni nameštaja, podovima koji su od najfinijeg italijanskog mermera, raznih ulja na platnu. U podrumu se nalazi najluksuzniji restoran „Las Americas“. Na prvom spratu se nalazi 5 fino dekorisani soba za goste, plus predsednički apartman. Na nekoliko koraka već na drugom spratu, nalazi se atraktivan bar „Mirador“ koji je otvoren 24 h. Sigurno ćete tu uživati pijuckajući ukusne kubanske koktele u sumrak.

Interesantno je što je turizam počeo da se razvija još oko 1930. godine, kada je američki milioner Ireni du Pont sagradio veliki turistički kompleks. Međutim, nakon kubanske revolucije 1959. godine, plaže su otvorene i za građane, a vile i luksuzni hoteli oduzeti bogatima i dati narodu.

Proverite zašto preko milion turista godišnje poseti njegove peščane plaže dužine od preko 20km.

 

Sport i priroda

Sport i priroda Varadero ima predivne plaže koje su ne samo čudo prirode, već i pružaju brojne mogućnosti za vodene sportove.

Noćni život

Noćni život Varadero sa svojim šarmom pruža odličnu mogućnost noćnog života u živopisnom kubansko-karibskom stilu.

Kultura i istorija

Kultura & istorija Varadero je osnovan 1555 kao brodogradilište (šp: varadero), da bi vremenom prerastao u grad. Od XIX veka postaje popularno turističko mesto.
Pročitajte više