Opis

Aanari hotel & spa je kompleks koji se nalazi na zapadnom delu ostrva Mauricius. Ovaj resort, kategorisan sa 4 zvezdice je smešten u turističkom mestu Flic-en-Flac i svega 150 metara od istoimene plaže, jedne od najpopularnijih peščanih plaža na ovom delu ostrva. Ovo turisičko mesto je udaljeno svega nekoliko kilometara od atrakcija poput Casela nacionalnog parka gde se mogu videti flamingo ptice kao i sportskog i golf kompleksa Tamarina Golf Club. Cascavelle shoppping mall je udaljen od hotela oko 4 km. Glavni grad Mauriciusa Port Luis je udaljen oko 30 km, a međunarodni aerodrom Mahebourg 36 km. Hotel je izgrađen 2009. godine.

Aanari hotel & spa – sadržaj

Aanari hotel & spa sadrži recepciju koja je otvorena 24 h sa sefovima i osobljem koje govori nekoliko jezika, lift, restoran, otvoreni bazen sa barom u velikom dvorištu sa tropskim rastinjem i fontanama, prodavnicu suvenira, prostor za konferencije i sastanke, bar/lounge, saunu, parno kupatilo, teretanu, usluge masaže, prostor za venčanja, usluge pranja veša, prostorije za nepušače, parking, ležaljke i suncobrane na plaži, WiFi internet konekciju u javnim prostorijama.

Aanari hotel & spa – smeštaj

Hotel se sastoji od dve glavne zgrade, a ukupno raspolaže sa 50-ak soba koje su raspoređene na tri sprata. Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo (tuš, WC), fen, televizor sa satelistkim programom, WiFi internet konekciju, velike zavese, klima uređaj sa podešavanjem temperature, mini bar, telefon, sef, radni sto, aparat za kafu i čaj
Usluga, Aanari hotel & spa: noćenje sa doručkom/polupansion/pun pansion/all inclusive

http://www.aanari.com/

Tip sobeMax osobaUsluga24.05.-13.06.
14.09.-27.09.
14.06.-18.07
24.08.-13.09.
19.07-23.08.
Dvokrevetna soba2+1 /3PP263747
Porodična soba2+2 /3PP334458

 

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

Prema opštim uslovima rezervacije

Sadržaji

 • Bar
 • Bazen
 • Fen
 • Hotelska plaža
 • Kablovska televizija
 • Klima
 • Kongresni prostor
 • Minibar
 • Recepcija
 • Restoran
 • Sef
 • Telefon
 • Tuš/WC
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Porodična soba 2+2/4

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Porodična soba 2+2/4

 • Porodična soba u prizemlju

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Porodična soba u prizemlju

 • Dvokrevetna soba 2+1

  + još informacija

  Dvokrevetna standardna soba, mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Standardna dvokrevetna

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Mauricijus

Opšte aktivnosti

Mauricijus (Maurice), ili zvanično Republika Mauricijus, je ostrvska zemlja koja se nalazi na oko 2000km istočno od Afrike, u Indijskom okeanu. Kada je Mark Tven rekao “ Mauricjus je napravljen prvi, a zatim raj “, on nije bio daleko od istine. Nalazi se u Indijskom okeanu, a sinonim za ovo ostrvo su svakako tropska vegetacija, peščane plaže, guste šume i spektakularni vodopadi. Ostrvo ima oblik bisera i proizvod je vulkanskih aktivnosti koje su se događale milionima godina u nazad. Glavni grad je Port Luis.

Mauricijus – Istorija i kultura

Kroz istorijat ovog prelepog ostva smenjivali su se arapski, portugalski, holandski, francuski i britanski osvajači, dajući sopstveni pečat, kreirajući umetnost, dodajući svoje kulturne nijanse. Posle postizanja nezavisnosti 1968. godine ostrvo je prošlo kroz fazu ubrzanog ekonomskog razvoja i doživelo prosperitet bez presedana.

mauricijusMauricijus svoj šarm izvodi iz svoje bogate kulturne baštine, stanovnika Afrike, indijskog, kineskog i evropskog porekla. Light motiv Mauricijsa je “ jedinstvo u različitosti “. Svoju egzotiku ovo ostvo ispoljava kroz egzotičnu kuhinju gde možete probati peraja od ajkule ili uživati u nacionalnim specijalitetima Puri I Roti.

Severna obala Mauricijusa je najrazvijenija sa svojim najlepšim oblastima Grand Bay (Veliki zaliv) i Perey bere nudi dobar izbor hotela, barova i restorana. Tu je skoncentrisan i najveći broj peščanih plaža, smeštajnih kapaciteta (hotela i rizortova) kao i atrakcije poput Mauritius aquariuma i velikog ronilačkog centra “Blue water Diving Center“.


Pročitajte više