DDOR

DDOR

Tradicija kompanije „DDOR Novi Sad“ duga je više od 65 godina. Njeni počeci datiraju još od 1945. godine i završetka Drugog svetskog rata, kada je osnovan Državni zavod za osiguranje i reosiguranje.

Pod današnjim imenom posluje od juna 1990. godine, kada je registrovana kao „Deoničarsko društvo za osiguranje i reosiguranje Novi Sad“.

Od januara 2008. godine posluje kao članica grupacije “Fondiaria SAI”, jedne od vodećih kompanija u oblasti osiguranja u Italiji.

Početkom novembra 2012. godine, Upravni odbor grupacije Unipol Gruppo Finanziario S.p.A. je odobrio početak sprovođenja upravljanja i koordinacije nad kompanijom Fondiaria SAI S.p.A. kao i nad preduzećima koja ova kompanija već ima u okviru svog sistema upravljanja i koordinacije, a u koje spada i „DDOR Novi Sad“, čime je ona postala deo grupacije Gruppo Assicurativo Unipol.

Kao kompaniji koja objedinjuje tradiciju uspešnog poslovanja i svetsko iskustvo, cilj nam je da aktivno učestvujemo u unapređenju tržišta u Srbiji, od pružanja usluga najvišeg standarda po pitanju zaštite osiguranika, do praćenja najnovijih trendova u oblasti programa osiguranja.

Kroz širok spektar proizvoda, pružamo našim klijentima osećaj sigurnosti koji se zasniva na  dugoročnom poverenju u „DDOR Novi Sad“. Bitna nam je dobit naših akcionara, dobrobit naših zaposlenih, kao i zajednice u kojoj delujemo.

Naši prioriteti su:

    • da osiguranicima obezbedimo punu sigurnost za preuzete rizike, kao i da neprestano razvijamo i osavremenjujemo oblike pokrića.
    • da zaposlenima obezbedimo ekonomsku sigurnost, ali i permanentnu edukaciju i poslovno i lično unapređenje
    • da akcionarima obezbedimo sigurnost njihovog kapitala
    • da aktivno učestvujemo u unapređenju lokalne sredine, kroz ulaganje u zajednicu i unapređenje sopstvene brige o okruženju.

Vizija kompanije „DDOR Novi Sad“ je da zadrži vodeću poziciju na tržištu osiguranja, sa realnim tržišnim učešćem na stabilnim osnovama.

Smatramo da ćemo stabilnim poslovanjem održati finansijsku stabilnost kompanije, kao i da ćemo nastaviti sa brzom i korektnom isplatom šteta – što je osnovni preduslov za očuvanje poverenja osiguranika.

Težimo uspostavljanju evropskih standarda poslovanja u osiguranju.

Namera nam je da obezbedimo ravnomernu lokalnu raspoređenost tržišnog učešća i da proširimo poslovanje u regionu, preko Srbije kao regionalnog centra.

Planiramo da aktivno učestvujemo u razvoju životnog osiguranja, da povećavamo obim osiguranja naročito kod fizičkih lica i malih i srednjih preduzeća, da razvijamo nove vrste osiguranja, i da u poslovanje aktivno uvodimo nove tehnologije i najsavremenije informacione sisteme.

1024px-DDOR

Bezbrižno putovanje je samo uz Putno osiguranje!

Kompanija „DDOR Novi Sad“ brine o Vama dok ste na odmoru. Bez razlike da li ste poslovan čovek, turista ili avanturista, da li ste na tom putu sami ili u društvu, putovaćete sigurno.

Za sve putnike i turiste pripremili smo sledeća putna osiguranja:

Putno osiguranje sa asistencijom

Međunarodno putno osiguranje

Otkaz putovanja

Više informacija potražite na DDOR sajtu, pozivom DDOR Korisničkog centra 0800 303 301 ili kontaktirajte Vašeg agenta iz Jumbo Travel agencije.

Srećan put!

Save

Save