Luksuzna MSC krstarenja

msc1
Luksuzna MSC krstarenja ili takozvani hoteli sa 5* na vodi su su najbolji način da posetite više od jedne željene destinacije i da do njih stignete komforno i u velikom stilu.

Najbolje ponude krstarenja su za: Mediteran, Severnu Europu, Karibe, Kubu i Antile, Dubai, Abu Dhabi i Sir Bani Yas. MSC daje raznovrsne ponude, posebne cene za decu i porodice kao i veliki izbor promotivnih ponuda na prekookeanskim krstarenjima.

Šta je uključeno u svako MSC krstarenje?

Uzivajte u velikom izbora sadržaja:
Gurmanski buffet koji je otvoren 20 sati dnevno i nudi neverovatno širok izbor hrane, svi obroci u glavnim restoranima, voda na aparatima, led, kafa, sokovi na aparatima, zabava u Broadway stilu, predstave u pozoristu, kasino, živa muzika, noćni klubovi i dnevne aktivnosti, fitness centar i sportske aktivnosti na otvorenom, 24-satna dostava u kabine, program klubova za decu i tinejdžere, fakultativni izleti u svakoj luci i još mnogo toga!

Možete uživati u vašem odmoru iz snova po povoljnim cenama te birati između velike ponude destinacija: sunčanih grčkih ostrva, prekrasnih norveških fjordova, tirkiznog mora Kariba ili bogatog Dubaija.
Obiđite više destinacija sa samo jednim putovanjem!

Pogledajte ONLINE KATALOG >> MSC Krstarenja <<
Možete ODABRATI KRSTARENJE >> OVDE <<

Proverite naše ponude krstarenja i kontaktirajte Jumbo travel.