Posebna ponuda za članove Lekarske komore Srbije

Pred Vama je posebna ponuda za sve članove Lekarske komore Srbije kao i za stručne službe Lekarske komore Srbije i Regionalnih lekarskih komora.

  • Turistička agencija Jumbo Travel obezbeđuje najpovoljnije moguće cene aviokarata za destinacije u Evropi kao i za ceo svet.
  • Mogućnost plaćanja aviokarata na 6 mesečnih rata čekovima građana – eksluzivno za članove LKS i stručne službe Lekarske komore Srbije i Regionalnih lekarskih komora.

hoteli baner

Uz najpovoljnije aviokarte za članove Lekarske komore Srbije  i stručne službe Lekarske komore Srbije i Regionalnih lekarskih komora nudimo i sledeće:

  • Najpovoljnija cena hotelskog smeštaja za letovanja, zimovanja, vikend putovanja
  • 5% popusta za rezervacije hotela, sva individualna ili grupna putovanja u organizaciji agencije (hotel + drumski prevoz). Individualna putovanja omogućavaju pravljenje programa putovanja po vašoj želji. Shoping ture, raznovrsni programi wellness & spa, razgledanja i izleti samo su deo bogate ponude.
  • gotovi aranžmani iz ponude pažljivo odabranih evropskih touroperatora
  • 3%-5% popusta za rezervacije krstarenja i gotovih aranžmana drugih stranih ili domaćih agencija organizatora putovanja sa kojima Jumbo Travel ima ugovor.
  • besplatno putno zdravstveno osiguranje uz svaki rezervisani hotel u Evropi u trajanju do 30 dana (minimum 3 noćenja u hotelu za jedno putovanje)

krstarenje

Želite na krstarenje i obilazak mnoštvo destinacija na najatraktivniji način koji je do skora bio dostupan samo odabranima? Da, moguće je! Pored hotelskog smeštaja, besplatnog osiguranja i aviokarata, Lekarska komora Srbije članovima omogućava i povoljna krstarenja u organizaciji Jumbo Travel-a koji je za vas ponudio sledeće povoljnosti:

  • Krstarenja najatraktivnijim kruzerima do turističkih destinacija širom sveta
  • 3%-5% popusta za rezervacije krstarenja

osiguranje

Važno je da još jednom pomenemo. Očekuje vas besplatno putno osiguranje uz svaki rezervisani hotelski smeštaj u Evropi u trajanju do 30 dana. Osigurajte svoje zdravlje tokom trajanja vašeg putovanja! Mi smo tu da vam u tome pružimo podršku jer je vaša sigurnost nama na prvom mestu!

Očekujemo Vas.

 

Verujte plavom slonu

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaše pitanje