Emirates pokriva troškove lečenja pozitivnim na Covid-19

Emirates pokriva troškove lečenja svojim putnicima ukoliko im se tokom putovanja dijagnostikuje Covid 19.
Emirates pokriva medicinske troškove u vrednosti do 150.000 eura kao i troškove nastale za vreme karantina u trajanju od 14 dana do vrednosti od 100 eura po danu.
Ovom novom besplatnom uslugom obuhvaćeni su svi putnici koji imaju kartu Emirates-a ne vezano kojom klasom putuju i na koje odredište.
Ova odluka odmah je stupila na snagu i važi za putnike koji lete sa Emirates-om do 31.10.2020. godine. Osiguranje važi 31 dan od trenutka kada se obavi prvi let. Ovo putnicima omogućuje da nastave svoje putovanje na druge destinacije nakon dolaska na odredište sa Emirates-om i da idalje imaju korist od ove usluge.
Usluga se automatski dodeljuje svakom putniku i nije neophodna registracija ili popunjavanje bilo kakvih obrazaca pre putovanja.
U slučaju da putniku bude dijagnostifikovan Covid 19 tokom putovanja kako bi koristio ovu uslugu mora kontaktirati avio kompaniju na poseban broj telefona.
Usluga prestaje da važi nakon 31 dan ili dolaskom u zemlju prebivališta.
Više o uslovima ove usluge možete pronaći na sledećoj internet stranici: https://c.ekstatic.net/ecl/documents/covid-19-cover-terms-and-conditions.pdf

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama