Kviz 19 Austrian Airlines i Jumbo Travel Vas vode u Beč

Beč, glavni grad Austrije i jedna od najposećenijih turističkih destinacija Evrope koju godišnje posete milioni turista iz svih krajeva sveta. Moderan grad sa grandioznim građevinama u gotskom stilu u kome su živeli i stvarali Mocart i Betoven. Probajte čuvenu Saher tortu, Mocart kugle ili zaplešite Valcer na obalama lepog plavog Dunava, i to besplatno? Da, moguće je!
Na ovo uzbudljivo putovanje koje ćete pamtiti besplatno vas vode austrijska nacionalna avio kompanija Austrian Airlines i  vaša turistička agencija Jumbo Travel. Igrajte kviz, odgovorite tačno na 5 postavljenih pitanja i budite potencijalni dobitnik ovog vrednog putovanja.
Pobednik kviza osvaja: 2. povratne avio karte za Beč + povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma Nikola Tesla.
Pazite, vaša e-mail adresa može da se pojavi samo jedanput u ovom nagradnom kvizu. Zato ako niste sigurni potražite tačne odgovore u ” puškicama ” jer kod nas je prepisivanje dozvoljeno.
Samo hrabro, kviz je pošteno organizovan a izvlačenje javno tako da je opravdano da se nadate dobitku jer mi ovo radimo za vaše poverenje.
Puno sreće Vam žele avio kompanija Austrian Airlines i Jumbo Travel!  Verujte plavom slonu!
Izvlačenje: 02. decembar
Nagrada: 2 povratne avio karte za Beč + povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma
Dobitnik:  Nenad Stojnev

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama