Kviz 15 Etihad Airways i Jumbo Travel vas vode u Dubai

Dubai, jedna od najatraktivnijih svetskih destinacija.Grad luksuza, bogatstva i raskoši koji ide ispred vremena.Otkrijte zašto svetski džet set, najpopularnije svetske zvezde iz sveta filma, muzike, sporta i šou biznisa borave u ovom čudesnom gradu.

Ostvarite svoje snove, potpuno besplatno posetite Dubai! Da, moguće je !

Ovo vredno uzbudljivo putovanje poklanjaju Vam Etihad Airways i Jumbo Travel. Srećni dobitnik osvaja: Dve povratne avio karte na relaciji Beograd – Abu Dabi + autobus Abu Dabi – Dubai – Abu Dabi + vize za UAE i povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma.

Učestvujte u kvizu „Besplatno u Dubai! Igraj kviz i ostvari svoje snove! „, odgovorite tačno na 4 postavljenih pitanja i nadajte se ovom nezaboravnom putovanju.Ukoliko niste sigurni koji je odgovor tačan, potražite ga u „puskicama“ Srećno! Verujte plavom slonu i avio kompaniji Etihad Airways!

Izvlačenje 02. avgust
2 povratne avio karte na relaciji Beograd – Abu Dabi + autobus Abu Dabi – Dubai – Abu Dabi + vize za UAE i povratni transfer sa
adrese u Beogradu do aerodroma.
Dobitnik: Bojan Džogazović
*Prvi izvučeni dobitnik Biljana Potparević je naknadno odustala od putovanja

2 comentara

Aleksandar Lukovac
2 августа, 2013
Eh,kako bi bilo dobro da odem u Abu Dabi i Dubai Moji snovi mogu postati java,samo ako me izvucete kao dobitnika u nagradnoj igri.... Koferi su nam spremni,samo da nas pozovete . :) )))
    Igor Vranješević
    2 августа, 2013
    Tako su isto sanjali i dobitnici dosadašnjih kvizova i nisu verovali kada smo ih pozvali i rekli da su izvučeni elektronskim izvlačenjem. Kviz za Dubai je prošao ali će biti verovatno ponovo a u junu 2014. je aktuelan kviz Etihad Regional-a i Jumbo Travel-a za putovanje u Ženevu. Igrajte na sledećem linku: http://www.jumbo.rs/jumbo-kviz/ Srećno !