Izvučeni putnici za Mauricijus JUMBO KVIZ

Izvučeni putnici za Mauricijus dobijaju dve povratne avio karte za Mauricijus, povratni transfer do beogradskog aerodroma i hotelski smeštaj do 40. 000 dinara. Nagradu daruju Turkish Airlines i Jumbo Travel.

Izvučeni putnici za Mauricijus u okviru Jumbo kviza

Na jučerašćem javnom izvlačenju koje ste uživo mogli da pratite na našoj facebook strani izvukli smo pobednika kviza „Turkish Airlines i Jumbo vas vode na Mauricijus“.

Pobednik nagradnog kviza je Boško Bilbija. Naš srećni dobitnik koji je uz prikazano znanje imao i najviše sreće kao nagradu osvaja:

dve povratne avio karte Beograd – Mauricijus + Jumbo obezbeđuje poklon vaučer za hotelski smeštaj u iznosu od 40.000 RSD + povratni transfer iz Beograda do aerodroma „Nikola Tesla“.

Darodavci ove zaista vredne nagrade su avio kompanija Turkish Airlines i vaša turistička agencija Jumbo Travel.

Ispred avio kompanije Turkish Airlines i Jumbo Travel-a Bošku Bilbiji želimo prelepo putovanje, a sve ostale pozivamo da uzmu učešće u našem novom kvizu. Nikad se ne zna, možda baš vi budete na Boškovom mestu narednog meseca.

Izvučeni putnici za Mauricijus na jučerašnjem izvlačenju prvi su koje smo izvukli putem live stream tehnologije. Budite i vi na vreme upoznati sa najpovoljnijim putovanjima, pratite nas na Jumbo facebook.