Kviz 16 Grcka-Jumbo Travel vas vodi na besplatno letovanje

Vreli su dani a vi ste sve umorniji od svakodnevnih obaveza koje skidaju osmeh sa vašeg lice.Poteban vam je odmor, plaža, more, ali nemate dovoljno novca za to! Jumbo Travel je mislio na vas! Organizujemo kviz!
Grcka?Besplatno!Da, moguće je!

Učestvujete u našem nagradnom kvizu i nadajte se da sve vi naš srećni dobitnik vrednog putovanja.

Davanjem tačnih odgovora na 5 postavljenih pitanja stičete šansu da baš vi besplatno putujete na Kriopigi u Grčku.Ukoliko niste sigurni koji je tačan odgovor na posavljeno pitanje za vas smo pripremili „puškice“.
Srećni pobednik osvaja: 7 noćenja za 2 osobe u hotelu Medousa (Grcka) sa tri zvezdice na Kriopigiju ( Halkidiki )
Napomena: prevoz je u sopstvenoj režiji

Ovo vredno putovanje vam poklanja Turistička agencija Jumbo Travel.

Izvlačenje 02 septembar
7 noćenja za 2 osobe u hotelu Medousa(Grcka) sa tri zvezdice na Kriopigiju ( Halkidiki-Grcka)
Dobitnik: Danijela Rajić

Verujte plavom slonu!

Srećno!

Jedan komentar

Žaklina Cenić
2 септембра, 2013
Cela Grčka je prekrasna. Toliko ima predivnih destinacija da čovek prosto ne može da se odluči koju destinaciju izabrati. Ovaj put ću slobodno dozvoliti sebi da budem malo neskromna i slobodno bez imalo ustezanja poželeću ovo čarobno letovanje na Halkidikiju. Znam da zvučim u datom momentu pomalo napadno ali kad je Halkidiki u pitanju mislim da su ovakva odstupanja od kulturne uzdžanosti sasvim dozvoljena. Blago onom srećniku-ci ko osvoji ovo prekrasno letovanje. Ja bih bila presrećna da osvojim samo polovinu nagradnog aranžmana. Veliki pozdrav sa najboljim željama svima Vama, najbolji ste!