Kviz 27: Besplatan boravak u Ulmu i Garmiš Partenkirhenu

Kviz 27: Besplatan boravak u Ulmu i Garmiš Partenkirhenu – Ulm je prelepi nemački grad na obalama Dunava koji predstavlja idealan spoj tradicionalnog i modernog. Grad koji ukrašava katedrala sa najvišim crkvenim tornjem na svetu u kome je rođen slavni Albert Ajnštajn.
Prošetajte obalom Dunava posmatrajući graciozni ples labudova i pritom uživajte u pogledu na predivne građevine. Napravite kraći predah u nekoj od tradicionalnih pivnica na otvorenom! Nezaboravno iskustvo! I to besplatno! Da, moguće je!

Železnička kompanija Deutsche Bahn, Turistička Organizacija Nemačke i Jumbo Travel vas vode na ovo nezaboravno putovanje iz snova.

Pobednik osvaja: 2 povratne vozne karte Beograd-Ulm i Ulm-Garmiš Partenkirhen, 2 noćenja za 2 osobe u hotelu Best Western u Ulmu + 2 noćenja za dve osobe u Garmiš Partenkirhenu + povratni transfer sa adrese u Beogradu do Železničke Stanice u Beogradu.

Datum izvlačenja: 04. septembar 2014.

Dobitnik nagrade: Katarina Sokić (na slici Marija Sokić)

 

best western sajt

 

 

 

 

 

 

 


12 comentara

Драгиша Симоновић
6 августа, 2014
Kaда и где може да се види име добитника за Улм, ако је јуче било извлачење? Поздрав.
Драгиша Симоновић
6 августа, 2014
Да ли је извучен добитник за путовање у Улм?
  Vladimir
  6 августа, 2014
  Postovani Dragisa, Pobednika kviza " Besplatan boravak u Ulmu i Garmis Parternkirhenu" izvucicemo danas do 16 casova.
   Драгиша Симоновић
   6 августа, 2014
   Хвала на обавештењу Владимире.
Srdjan.
6 августа, 2014
Postovani, vec mesecima ucestvujem u vasim kvizovima i nadam se nagradi.Mislim da posteno funkcionisete tako da svi imaju sanse za nagradu.Ovom prilikom bih vas htio pitati da li se racuna kao validno to sto sam prvi put pogresio sa odgovorom i imao 4 tacna, pa jos jednom uradio kviz i imao svih 5 tacnih odgovora.Da li i ja ucestvujem u igri ili sam diskvalifikovan posto sam dva puta radio kviz.Ne zamerite mi ali zaista ne znam da li je to po pravilima.
Tanja
6 августа, 2014
Imala sam priliku da boravim u Ulmu, jedan prelep grad, kao i svaki gradić u Nemačkoj kroz koji protiče Dunav. Volela bih ponovo da ga posetim, jer je PRELEP.
Nadja
6 августа, 2014
Ja tako zelim posjetiti Ulm :) Prelijepo opisete putovanje da nema sanse da se ne pozeli vidjeti :)
  Vladimir
  6 августа, 2014
  Ukoliko uymete ucesce u nasem kvizu svakako imate sansu da besplatno posetite ne samo Ulm vec i cuveni Garmis Partenkirhen! Igrajte kviz!
Gordana Tomković
6 августа, 2014
Hvala, na poslatom obaveštenju o tačnim odgovorima ,koje sam dala za aktuelni kviz!Pozdrav uredništvi:Jumbo travel kviza;i nadam se ...javljam Vam se ako kojim slučajem osvojim neko od divnih putovanja,nadne ige-Plavog slona !!! Goca.
Jelena Jevtic
6 августа, 2014
Kad ce biti objavljeno ime dobitnika,tj. kad ce se obaviti izvlacenje.
  Vladimir
  6 августа, 2014
  Postovana Jelena, Izvlacenje pobednika trenutno aktuelnog kviza "Besplatan boravak u Ulmu i Garmiš Partenkirhenu" biće obavljeno pocetkom septembra.Ime pobednika bice objavljeno na nasem sajtu kao i na facebook strani Jumbo Travel-a.
   Jelena Jevtic
   6 августа, 2014
   Hvala Vladimire,pozdrav.