Generali

Putujte i uživajte u putovanju bez brige!

Generali međunarodno putno osiguranje namenjeno je svima koji turistički ili poslovno putuju u inostranstvo.
Ukoliko vam se na putovanju desi nezgoda, razbolite se ili se ukaže potreba za neodložnom hirurškom intervencijom i boravkom u bolnici, ovo osiguranje vam pomaže da dobijete adekvatnu pomoć. Polisa Generali Osiguranja se u takvim situacijama koristi kao sredstvo plaćanja usluga medicinske pomoći, a troškovi se u potpunosti prenose na osiguravajuću kuću.

Polisa Generali Osiguranja Srbija predstavlja sredstvo plaćanja hitnih medicinskih usluga na putovanju i tokom boravka u inostranstvu. Aktivira se pozivanjem Call centra, čiji se broj nalazi na polisi, ili davanjem lokalnom lekaru ili medicinskoj ustanovi na uvid. Za više informacija o načinu upotrebe polise kliknite ovde.

Polisa može glasiti na osiguranika, a istom polisom mogu se osigurati i članovi porodice ili grupa putnika. Moguće je osigurati se i na duži period, tokom kojeg se više puta odlazi na željenu destinaciju. Za više informacija o vrstama polisa kliknite ovde.

U zavisnosti od odabranog pokrića, usluge Generali međunarodnog putnog osiguranja mogu se pored medicinske pomoći, proširiti i na usluge kao što su upućivanje na najbližu šlep službu, advokata, novčane pozajmice u slučaju razbojništva. Za više informacija o nivoima putne i pravne asistencije kliknite ovde.

Pored nivoa pokrića, na cenu polise utiče i destinacija, broj dana koji planirate da provedete u inostranstvu, godište, kao i to da li putujete poslovno ili turistički.

Posebne pogodnosti imaju korisnici platnih kartica Banke Intesa, UniCredit banke i Univerzal banke, koji uz platne kartice dobijaju i Asistentske kartice. Time im je omogućeno besplatno međunarodno putno osiguranje.

Skijašima je za putovanje u inostranstvo na raspolaganju Generali SKI osiguranje. Ovo osiguranje pokriva troškove hitnih medicinskih intervencija i lečenja bolesti ili povreda u inostranstvu.

Polisu Generali međunarodnog putnog osiguranja možete kupiti u filijalama Generali Osiguranja Srbija i u više od 300 turističkih agencija širom Srbije, sa kojima sarađujemo.

Generali Osiguranje Srbija može da se pohvali redovnom isplatom osiguranih slučajeva, brzinom pružanja pomoći na licu mesta i stručnim timom koji je spreman da odgovori na sve zahteve osiguranika.

Kontakt centar: 011 222 0 555;  0800 222 555

Više informacija na: generali.rs

travel