Da li mi treba međunarodno zdravstveno osiguranje za put u inostranstvo?

Zdravstveno osiguranje vam je potrebno za putovanje u inostranstvo prvenstveno zbog vaše sigurnosti. Ako je sve u redu i nije vam potrebna lekarska pomoć tokom putovanja verovatno će vam se učiniti da je to nepotreban trošak, ali ako vam zatreba to može da bude veliki trošak jer su lekarske usluge veoma skupe u skoro svim zemljama sveta.
Na graničnim prelazima se retko proveravaju putnici da li poseduju osiguranje ali se dešavalo da baš to bude razlog vraćanja putnika sa graničnog prelaza. Danas osiguranje putnika nije skupo i za oko 1 eur po danu boravka može da se kupi kod nas a tako izbegnete nepotreban trošak.

Zdravstveno osiguranje i kako doći do njega?

Konsultujte nas u vezi vašeg zdravstvenog osiguranja, tu smo da vaše putovanje učinimo potpuno bezbrižnim. U najkraćem mogućem roku pomoćićemo vam da izaberete ponudu koja vama odgovara.
Potrebno je samo da nas pozovete ili nas kontaktirate putem e-mail adrese i vaše putovanje iz Beograda ili bilo koje tačke može da počne.
Sve informacije u vezi sa zdravstvenim osiguranjem za sve destinacije sveta možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese hoteli@jumbo.rs

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama