Vueling

Vueling je low cost avio kompanija iz Španije osnovana 2004. godine sa sedištem u Prat de Ljobregatu, nedaleko od Barselone u kojoj je i glavna baza ove avio kompanije. Ime avio kompanije potiče od španske reči „vuelo“ što znači let.

Zvanično, avio kompanija je počela sa radom 1. jula 2004. godine svojim prvim letom na relaciji Barselona – Ibica kada su flotu kompanije činila dva aviona. Od tih dana početaka situacija se značajno promenila.

Spajajući se sa 15. jula 2009. godine sa tada svojim prvim konkurentom, niskotarifnom avio kompanijom Klik Air, Vueling predstavlja drugu avio kompaniju Španije po broju prevezenih putnika.

Pored glavnog čvorišta u Barseloni, Vueling ima operativne baze u Amsterdamu, Bilbau, Valensiji, La Korunji, Madridu, Malagi, Palma de Majorki, Parizu, Rimu, Sevilji i Firenci.

vueling

Vueling leti na više od 100 destinacija na Bliskom istoku i u Evropi, a u planu kompanije je stalno proširivanje mreže letova, kako bi se pružile usluge prevoza što većem broju putnika.

Putnici sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ mogu od juna 2014. godine direktno leteti sa Vuelingom na liniji Beograd – Barselona.

Vueling programi lojalnosti putnika

Osnovi (Basic) program  je low-cost opcija, cene karata su najniže, ali je takođe i nivo usluga. Prtljag se dodatno naplaćuje počev od 12 evra za 23kg.

Optimalni (Optima) paket usluga pruža mogućnost izbora sedišta u avionu, a imate pravo i na besplatan prtljag do 23kg i još mnogo toga.

Izvesno (Excellence)  je najluksuzniji paket i možete birati ekskluzivna sedišta u prvom redu, zameniti let, ukrcati se u avion sa pravom prvenstva kao i još mnogo toga.

Avio kompanija Vueling iz godine u godinu ima za cilj da uz maksimalnu sigurnost i kvalitet prevoza povećava broj svojih zadovoljnih putnika koje prevozi do mnogih atraktivnih destinacija po veoma povoljnoj (low cost) ceni avio karte. Ukoliko ukažete svoje poverenje ovoj avio kompaniji svakako nećete pogrešiti.

Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Vueling možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs