LOT Polish Airlines

U 2019. godini  LOT Polish Airlines obeležava 90 godina postojanja. Kroz širenje svoje mreže, trenutno nudi letove za 120 destinacija i konekcije preko varšavskog aerodroma Chopin-a koji nudi jedan od najbržih i najlakših transfera u Evropi. Ka ovim destinacijama LOT Polish Airlines leti sa flotom od oko 80 aviona i spada u red najmladje i najmodernije flote u Evropi.
U 2018. godini  LOT Polish Airlines je prevezeo 8,8 miliona putnika, što predstavlja rekordni broj putnika prevezenih do sad. To je ujedno 2 miliona putnika više nego prethodne godine.
Prema letnjem redu letenja u ovoj godini, LOT Polish Airlines leti za Varšavu iz Beograda do 11 puta nedeljno. Preko 40 letova nedeljno se obavi iz Varšave ka ostalim gradovima u našem regionu – Podgorici, Skoplju, Ljubljani, Zagrebu, Dubrovniku, Splitu, Zadru i Puli. Iz Varšave, LOT Polish Airlines nudi konekcije ka ostalim gradovima u Poljskoj, ka mnogim evropskim destinacijama i gradovima u Severnoj Americi, Aziji i Bliskom Istoku.
LOT Airlines
U popularne destinacije za putnike iz Beograda preko Varšave sa LOT Polish Airlines spadaju letovi za Toronto, New York ( JFK & Newark), Chicago, i Los Angeles. Od 01.Juna 2019 LOT Polish Airlines otvara novu direktnu liniju iz Varšave za Miami. Svi dugolinijski letovi se obavljaju sa najmodernim široko trupnim avionima- Dreamliner.
U Evropi LOT Polish Airlines prevozi putnike iz Beograda preko Varšave do destinacija kao što su: Kopenhagen, Stokholm, Brisel, Kijev, Vilnus, Talin, Riga, London, Amsterdam i mnogo drugih.
11. septembra 2019, LOT Polish Airlines otvara još jednu novu liniju ka Delhiju. To je šesta Azijska destinacija u rastućoj mreži avioprevoznika LOT Polish Airlines, posle Pekinga, Seula, Tokija, Nur-Sultana (bivša Astana u Kazakhstanu) i Singapura. Takodje, od zimskog reda letenja u ovoj godini, od 03. Novembra do 28. Marta 2020 godine, LOT Polish Airlines leti 3 puta nedeljno iz Varšave za Kolombo na Šri Lanci.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije LOT možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama