Vize za Tajland

vize za tajland

Vize za Tajland možete obezbediti i uz pomoć turističke agencije Jumbo Travel ukoliko vaše avio karte i/ili hotelski smeštaj obezbedite kod nas.

Vize za Tajland – neophodna dokumenta

Za dobijanje turističke vize za Tajland potrebno je učiniti sledeće:

  • Popunite formular za Tajlandsku vizu
  • 2 fotografije
  • Pasoš važnosti najmanje 6 meseci od trenutka ulaska na teritoriju Tajlanda
  • Rezervacija avio karte za Tajland koju možete uraditi u Jumbo Travelu
  • Plaćene takse za turističku vizu (30€)

Možemo Vam pomoći oko popune formulara za tajlandsku vizu kao i oko ostalih stavki neophodnih za uspešno apliciranje.

Pre odlaska na Tajland veoma je važno da pogledate i Vakcinacija pre putovanja na Tajland.

Najpovoljnije avio karte za Tajland možete dobiti klikom na Jeftine avio karte za Tajland.

Sve dodatne informacije možete potražiti pozivom na 011/303 88 77 ili u svim Jumbo poslovnicama svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.

Save

Save

Save