Vize za Kanadu

Vize za kanadu

Vize za Kanadu neophodne su državljanima Republike Srbije za ulazak na teritoriju ove države. Više informacija o načinu apliciranja predočićemo vam u ovom tekstu.

Vize za Kanadu za državljane Republike Srbije

Konzularno odeljenje kanadske ambasade u Beogradu zatvoreno je za primanje aplikacija za vize za Kanadu za državljane Republike Srbije. Postupak dobijanja vize je isključivo elektronski.

Od 15 marta 2016. godine, IRCC (Imigracija, izbeglice i drzavljanstvo Kanade) uvodi obavezno popunjavanje zahteva – Elektronska putna dozvola –Electronic Travel authorization – eTA) koji moraju popuniti svi stranci koji su izuzeti od viznog režima Kanade (osim državljanja SAD-a i drugih putnika navedenih na site-u kanadske imigracije)

Vaš zahtev za vizu možete poslati isključivo online na www.Canada.ca/Eta

Odluku o dobijanju ili odbijanju vize donosi iskljucivo službenik kanadske imigracije (Citizenship and Immigration Canada (CIC). Svi zahtevi biće razmatrani u skladu sa propisima i pravilima kanadske imigracije.

Zaštitite se pre vašeg putovanja! Obavezno pročitajte Vakcinacija pre putovanja u Kanadu.

Adresa ambasade Kanade u Beču

Embassy of Canada
Visa and Immigration Section
Laurenzerberg 2
1010 Vienna
Austria

Najpovoljnije avio karte za sve gradove Kanade možete dobiti klikom na Jeftine avio karte za Kanadu.

Sve dodatne informacije možete potražiti pozivom na 011/303 88 77 ili u svim Jumbo poslovnicama svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.

Save

Save

Save

Save