Vakcinacija pre putovanja u Dominikansku Republiku

Vakcinacija pre putovanja u Dominikansku Republiku
Vakcinacija pre putovanja u Dominikansku Republiku neophodna je kao prevencija da bi vaše zdravlje bilo zaštićeno na najbolji mogući način.

Vakcinacija pre putovanja u Dominikansku Republiku

Preporučuje se: VAKCINACIJA PROTIV DENGE
Ne postoje obavezne vakcine za putovanje u ovu zemlju, ali se preporučuje posedovanje važećeg zdravstvenog osiguranja, obzirom na izuzetno visoke cene privatnih lekarskih usluga. Najčešće zdravstvene komplikacije su izazvane prekomernim izlaganjem suncu bez zaštite, sunčanica i stomačne smetnje.
Preporučuje se konzumacija flaširane vode. Sa sobom poneti lekove kao što su aspirin, antidiaretik, sprej protiv komaraca, zaštitne kreme, obzirom na visoke cene lekova u turističkim zonama.
U širokoj ponudi raznovrsnih morskih specijaliteta, kreolske hrane, tropskog voća i povrća, izbegavati hranu opranu u neflaširanoj vodi (zelena salata), led i sl.
Pre putovanja obavezno se blagovremeno obratite izabranom lekaru oko daljeg postupka preventivnog vakcinisanja.
Vakcinacija pre putovanja u Dominikansku Republiku samo je jedan od preduslova za vaše bezbedno putovanje. Da biste rizik od neželjenih bolesti tokom vašeg putovanja sveli na minimum morate obezbediti obavezno Međunarodno putno osiguranje za Dominikansku Republiku.
Sve dodatne informacije potražite u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na 011/303 88 77.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama