Flydubai uveo svakodnevne letove za Dubai

Aviokompanija Flydubai (FZ) od 17. februara ima svakodnevne letove na ruti između Beograda (BEG) i Dubaija (DXB). Dodatni letovi ponedeljkom i sredom uvedeni su zbog povećane tražnje, a  flydubai beleži veoma dobru popunjenost putničke kabine na ovoj ruti uprkos pandemiji koronavirusa.

Putnici iz Srbije koji žele da posete Dubai, jedan od sedam emirata koji čine Ujedinjene Arapske Emirate (UAE) mogu to da urade svakoga dana sa polaskom u 13.05 iz Beograda (let FZ1746). Nakon nešto više od pet časova sleteće na Međunarodni aerodrom u Dubaiju (Terminal 3) gde mogu da nastave putovanje drugim letovima ove kompanije ili nekim od brojnih letova partnerske aviokompanije Emirates.

Povratni let iz Dubaija za Beograd nosi oznaku FZ1745 i planiran je svakog dana u 09.05 po lokalnom vremenu. Let u ovom smeru traje oko šest časova, pa je predviđeno da avion sleti na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 12.05 po našem vremenu.

Za naše državljane za ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate potreban je negativan PCR test ne stariji od 72 sata pre polaska.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama