Svet venčanja 2019

Svet venčanja 2019. je sajam koji je prvi put održan 14. februara u Stadion hall-u. Deo ove romantične manifestacije bila je i turistička agencija Jumbo Travel.

Svet venčanja 2019

Održan je prvi sajam Svet venčanja, na kom su budući mladenci mogli da dobiju savete u oblasti organizacije venčanja od pravih profesionalaca iz raznih oblasti. Mogli su da biraju venčanice, dekoraciju, ketering, torte…
Jumbo travel je sa velikim zadovoljstvom bio deo ove manifestacije, sa ciljem da budućim mladencima ponudi izuzetne popuste za Jumbo Palm destinacije, aerodromski transfer mladenaca, kao i do 50% popusta za hotelski smeštaj prelepih budućih mlada. Interesovanje je bilo veliko i nadamo se da smo pomogli savetima i predlozima za tako važno putovanje kao što je Medeni mesec.
Na samom sajmu mogli ste da čujete i vidite i zanimljiv muzicki program, od violinskog kvarteta, preko saksofona do Wedding show’a, na kome je prikazano kako bi vaše venčanje moglo da izgleda.

Želimo da vam se zahvalimo na divnom druženju, u nadi da će nam se uskoro pružiti slična prilika, a do tada pogledajte fotografije koje smo zabeležili tokom sajma.

« 1 од 5 »