Sajam turizma 2018

Sajam turizma 2018 i ove godine okupio je tradicionalno veliki broj izlagača i posetioca. Deo ove manifestacije i ove godine bila je i turistička agencija Jumbo Travel.

Sajam turizma 2018

Jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma je završen. Nosimo odlične utiske druženja sa vama na našen štandu u hali 1 beogradskog sajma.

Imali smo priliku da vam prezentujemo našu sajamsku ponudu, ali i brojne pogodnosti plaćanja koje važe tokom cele godine. Pored plaćanja na više mesečnih rata bez kamate najviše pažnje privukli su i naši Jumbo kuponi koji sa sobom donose brojna sniženja za sve usluge naše agencije.

Tradicionalno pored Grčke, najviše vaših upita stizalo je za daleke destinacije koje su u našoj ponudi, kao i za hotelski smeštaj i avio karte za brojne destinacije širom sveta.

Posebno su nam bili interesantna vaša iskustva sa putovanja kao i predlozi šta biste voleli da vam ponudimo u narednom periodu.

Sajam turizma 2018 pratila je i naša maskota – plavi slon, koji je bio predmet pažnje mališana koji su želeli da se fotografišu.

Želimo da vam se zahvalimo na divnom druženju, u nadi da će nam se uskoro pružiti slična prilika, a do tada pogledajte fotografije koje smo zabeležili tokom svih sajamskih dana.

« 1 од 8 »