Državno prvenstvo u Latino američkim plesovima

Državno prvenstvo u Latino američkim plesovima održano je Belexpo centru u Beogradu. Turistička agencija Jumbo Travel podržala je ovu glamuroznu manifestaciju.

Državno prvenstvo u Latino američkim plesovima

U nedelju u hali Belexpo centra u ulici Španskih boraca 74 na Novom Beogradu održano je državno prvenstvo u Latino-američkim plesovima. Bila je prava prilika za uživanje u divnim koreografijama veoma veštih plesnih parova.

Na kvalifikacionom turniru i državnom prvenstvu takmičilo se preko 200 parova u starijim kategorijama, dok kuriozitet predstavlja činjenica da je u najmlađoj kategoriji, u početnom uzrastu, učestvovalo oko 600 mališana, uzrasta od 7 do 11 godina.

U samom finalnom delu veceri održan je revijalan nastup nekadašnjih učesnika show programa “Ples sa zvezdama“, gde su Lena Bogdanović, Milan Kalinić, Ivan Mihailović, Vanesa Šokčić i drugi igrali svoj show program.

Državno prvenstvo u Latino američkim plesovima je pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Plesnog saveza Srbije. Pored brojnih sponzora ovu manifestaciju podržala je i vaša turistička agencija Jumbo Travel.

Pobednicima smo darovali desetodnevno putovanje na Tajland za dvoje kao malo priznanje njihovom ogromnom trudu i veštini.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim prisustvom ulepšali ovu manifestaciju.

« 1 од 2 »