Državno prvenstvo u Latino američkim plesovima 2018.

Državno prvenstvo u Latino američkim plesovima 2018. održano je Belexpo centru u Beogradu u subotu 02. juna. Turistička agencija Jumbo Travel i ove godine podržala je ovu glamuroznu manifestaciju.

Državno prvenstvo u Latino američkim plesovima 2018

U subotu u hali Belexpo centra na Novom Beogradu održano je državno prvenstvo u Latino-američkim plesovima, koje, sada već tradicionalno, organizuje plesna škola „Dare to dance“ na čelu sa poznatim koreografom i plesačem, Ivanom Mileusnićem. Ovu predivnu manifestaciju i ovoga puta podržalo je Ministarstvo sporta i omladine, Fondacija princeze Katarine Karađorđević kao i mnogi prijatelji, sponzori i donatori, među kojima je i vaša turistička agencija Jumbo Travel.

Glamurozna atmosfera je upotpunjena sa mnoštvom izuzetnih gostiju i celovečernjim vrhunskim plesom. Posebno iznenađenje večeri bio je voditeljski duo Dragana Kosjerina i Marija Veljković.
Takmičenje su ove godine uveličali i trostruki svetski prvaci u latino-američkim plesovima, Marius Andrei Balana i Kristina Mušenska.

Darovali smo kao podršku događaju deset noćenja sa doručkom na Tajlandu za dvoje, kao malo priznanje ogromnoj veštini i trudu koje plesači svakodnevno ulažu.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim prisustvom ulepšali ovu manifestaciju.

« 1 од 3 »