Dobrotvorni bazar Ambasade Malezije

Dobrotvorni bazar Ambasade Malezije i ove godine privukao je mnoštvo posetioca i izlagača. Među njima bili smo i mi – turistička agencija Jumbo Travel.

Dobrotvorni bazar Ambasade Malezije

U subotu 12. maja u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu održan je tradicionalni dobrotvorni bazar Ambasade Malezije. Prihodi sa ovogodišnjeg Malezijskog dobrotvornog bazara donirani su fondaciji „Podrži život“ koja omogućava teško oboleloj deci da dobiju odgovarajući medicinski tretman.

Po prelepom danu posetioci bazara imali su priliku da probaju specijalitete Malezije, Pakistana, Kine i nekoliko drugih azijskih zemalja kao i da kupu delove tradicionalne nošnje ovih zemalja po pristupačnim cenama u cilju prikupljanja što više sredstava.

Takođe, uživali smo i u priredbi upriličenoj u tu čast od strane organizatora. Scenom su prodefilovale brojne plesne grupe za čije nastupe je odličan uvod davala voditeljka manifestacije, poznata glumica Iva Štrljić.

Organizovana je i nagradna lutrija sa brojnim nagradama od kojih su najvrednije avio karta za Maleziju kao i doček nove 2018. u Atini za dvoje.

Zahvaljujemo se svim posetiocima koji su svojim dolaskom doprineli ovoj manifestaciji, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u galeriji slika.

« 1 од 2 »