Avijatičarski bal u Beogradu

Avijatičarski bal u Beogradu održan je u petak 10. marta u Zgradi Doma Aerokluba povodom 18 godina udruženja žena – letača Srbije. Jumbo Travel podržao je ovu glamuroznu manifestaciju.

Avijatičarski bal u Beogradu

Sjajna atmosfera, svečane balske haljine i otmenost došla je do punog izražaja. Povodom dana Udruženja žena – letača Srbije održan je Avijatičarski bal u Beogradu u Zgradi Doma Aerokluba.

Proslavljali smo 18 godina udruženja i u fantastičnoj atmosferi uživali u umetničkom programu koji su upotpunili hor „Canticum Novum“, tim plesača i stručnjaka iz Tango saveza Srbije, PK Natalija i Ivica, PK Mladost i PK Ris predstaviti način i stil balskog plesanja.

Plesalo se do kasnih večernjih časova i kulminacije večeri kada smo dodelili i nagradno putovanje na Phuket – Tajland. Veoma vredna nagrada za veoma značajnu manifestaciju kulturnog života glavnog grada. Dobitnica ove vredne nagrade je Nađa Đorđević.

Turistička agencija Jumbo Travel ponosno je uzela učešće u ovom događaju, a ovom prilikom zahvaljujemo se posetiocima bala i damama članicama udruženja na divnom druženju.