2Hot4Stage FEST

2Hot4Stage FEST je festival urbane kulture i održan je od 22-25. februara 2019. godine. Ovogodišnji festival nosio je ime „Urbani Krugovi“ i isticao je važnost u povezivanju i razmeni ideja među mladim kreativnim ljudima i promociju sportskog načina življenja kroz određene umetničke forme.

Jumbo travel je dao podršku ovom urbanom festivalu u nadi da će porasti u još veći i da će povezati što više kreativnih mladih ljudi koji imaju dara za umetničko izražavanje i promovišu zdrav način života.

Festival je muzičkog, plesnog i umetničkog karaktera, te podrazumeva: muzičke nastupe, izložbe murala, bazar domaćih brendova, plesna takmičenja, umetničke performanse, mini tattoo i barber konvenciju, zatim dan rezervisan kao “dan edukacije” – sa radionicama internacionalnih afirmisanih umetnika, kao i žurke koje će obeležiti nekoliko najboljih regionalnih DJ-eva.

Cilj je da se stvori prepoznatljiv događaj kao mesto za međusobno upoznavanje i povezivanje umetnika sa područja Balkana svih uličnih i hip hop delatnosti, kao i izgradnja platforme koja bi bila podrška mladima koji žele da se izraze koristeći neku od formi urbane subkulture bilo da su u pitanju ples, muzika, ili crtanje.
Čitav festival se održava peti put za redom, svake godine u februaru.

 

Kako je bilo na ovom događaju možete pogledati u galeriji.