Besplatne promene, refundacije u punom iznosu – to može samo Qatar Airways

U doba velikih izazova jedna avio kompanija se odlučila da bude drugačija od svih – potpuno fleksibilna prema potrebama putnika i agenata prodaje avio karata.

Jedino pitanje koje se postavlja je da li putnik može i želi da putuje ili ne.

Sve kupljene avio karte od 01.marta 2019.godine za putovanja do 30.septembra 2022.godine mogu da se po želji putnika besplatno promene za druge datume ili refundiraju u punom iznosu bez ikakvih penala. Jedini uslov za to je da na novim letovima ima mesta po istoj ceni i da se aerodromske takse nisu promenile.

U praksi takvi uslovi omogućavaju lako donošenje odluka od strane klijenata i lako izvršavanje tih odluka sa naše strane.

Nisu potrebna dodatna odobrenja, papirologija, pozitivni testovi na covid, molbe i razni dopisi kao i česta duga čekanja na refundacije.

Ovo važi i za putnike koji nisu otkazali svoje rezervacije, a nisu se pojavili na aerodromu za poletanje ili nisu primljeni na let zbog nedostatka dokumentacije ili neispunjenja uslova za putovanje.

Ovo su uslovi o kojima su putnici sanjali, a važe samo tokom pandemije dok ne budu promenjeni.

Sa takvim uslovima možete slobodno planirati putovanja, bez stresa i rizika po vaš budžet.

Sve svio karte Qatar Airways-a možete rezervisati u Jumbo Travel-u popunjavanjem formulara sa desne strane / email avio-karte@jumbo.rs / +381 11 303 88 77

Servisna usluga agencije se naplaćuje za svaku transakciju, nije refundabilna ali su brojne prednosti kupovine na našoj strani.

Pogledajte članak o tome:

Zašto je povoljnija kupovina avio karte u agenciji ?

 

 

 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama