Vize za Šri Lanku

Vize za Šri Lanku
Vize za Šri Lanku od 1. januara 2012. godine potrebne su srpskim državljanima za ulazak na teritoriju ove države.

Vize za Šri Lanku – potrebna dokumenta

Državljani R. Srbije koji turistički ili poslovno putuju u Šri Lanku od 1. januara 2012. godine treba pre puta da pribave vizu (Electronic Travel Authorization – ETA).
Detaljnije informacije o uslovima i načinima pribavljanja ETA dostupne su na prezentaciji Ministarstva za imigraciju i emigraciju http://www.immigration.gov.lk/web/index.php?option=com_content&;view=article&id=151&Itemid=196&lang=en kao i na http://www.eta.gov.lk/slvisa/
Dodatne informacije takođe je moguće dobiti preko Ambasade Šri Lanke u Beču (www.srilankaembassy.at). 
S obzirom na česte promene pravila ulaska u Šri Lanku za strane državljane, savetujemo obavezno pravovremeno konsultovanje navedenih sajtova kako bi se izbegli mogući problemi prilikom putovanja.
Za ulazak u Šri Lanku nije potrebno posedovati polisu zdravstvenog osiguranja, niti dokaz o vakcinaciji, izuzev ako dolazite iz oblasti zahvaćene žutom groznicom.
Unošenje vatrenog oružja, municije i eksplozivnog materijala u Šri Lanku je striktno zabranjeno. Unošenje antikviteta i retkih antropoloških materijala je, takođe, striktno zabranjeno.
Unošenje kućnih ljubimaca (psi, mačke, ptice i sl.) je dozvoljeno samo uz posedovanje validne dozvole izdate od strane nadležnog generalnog direktorata Šri Lanke uz prateću dokumentaciju.
Biće Vam veoma važno da se upoznate i sa Vakcinacija pre putovanja u Šri Lanku.
Za sve dodatne informacije potrebno je obratiti se na adresu:
Director General, Department of Animal Production and Health,
1120, Kandy Road, Peradeniya 20400, Sri Lanka,
tel: +94812388195,
faks: +94812388619
e-mail: dgdaph@sltnet.lk
Najpovoljnije avio karte za Šri Lanku možete dobiti klikom na Jeftine avio karte za Šri Lanku.
Sve dodatne informacije možete potražiti pozivom na 011/303 88 77 ili u svim Jumbo poslovnicama svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.
Save

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama