Besplatne avio karte za Havanu uručene u Jumbu

Besplatne avio karte za Havanu uručene su pobednici našeg nagradnog kviza Aleksandri Ivanović u prisustvu predstavnika avio kompanije Air France.

Besplatne avio karte za Havanu – Jumbo kviz

Na današnjoj maloj svečanosti u Jumbo Travel poslovnici u Brankovoj 28 u Beogradu uručili smo nagradnu pobedniku Jumbo kviza Aleksandri Ivanović.
Podsećanja radi, ovaj kviz bio je aktivan tokom novembra i decembra meseca, a organizovan je u saradnji sa renomiranom francuskom avio kompanijom Air France. Kao glavnu nagradu pobednica kviza je osvojila:
dve povratne avio karte za Havanu + povratni transfer sa kućne adrese do aerodroma “Nikola Tesla”
Besplatne avio karte za Havanu Aleksandri je uručila predstavnica avio kompanije Air France sa željom da se lepo provede na svom putovanju.
Aleksandra je u konkurenciji od nekoliko desetina hiljada učesnika koji su dali tačne odgovore na postavljena pitanja u kvizu imala najviše sreće. Svim učesnicima savetujemo da i dalje uzimaju učešće jer nikad se ne zna, možda baš vi budete imali najviše sreće na sledećem izvlačenju.
Pobednici kviza čestitamo i želimo nezaboravno putovanje u nadi da će sa nama podeliti impreseije nakon svog povratka iz Havane.
air-france-jumbo-kviz

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama