Povoljni letovi za Amsterdam

Povoljni letovi za Amsterdam i mnoge druge destinacije na Alitalia letovima očekuju vas u Jumbo Travel-u. Avio karte za Amsterdam već od 149 evra!
Neverovatne cene za Alitalia letove očekuju Vas u poslovnicama vaše turističke agencije Jumbo Travel. Avio karte za Amsterdam i mnoge druge atraktivne destinacije obezbedite po promotivnim cenama do 2. februara 2016. godine. Period putovanja je od 22. januara.
Vaše promotivne avionske karte za Amsterdam, Budimpeštu, Bukurešt, Minhen i Cirih možete kupiti po ceni već od 149 evra dok za Ženevu, Varšavu, Bilbao, Maltu i Frankfurt avio karte sa svim taksama staju od 159€.
Promotivna cena avio karata sadrži sve avionske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Karte se odnose na povratno putovanje za Amsterdam i druge destinacije sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”. Broj mesta je ograničen. Avio-kompanija Alitalia zadržava pravo promene uslova putovanja.
Povoljni letovi za Amsterdam kao i sve destinacije italijanske avio-kompanije Alitalia možete već danas razervisati na 011/303-88-77, online na jumbo.rs kao i avio-karte@jumbo.rs. Poslovnice su za Vas otvorene svakog dana od 9-20 časova i subotom od 9-15 časova.
Povoljni letovi za Amsterdam

Povoljni letovi za Amsterdam – upoznajte Holandiju po super ceni!

Poklonite sebi prelepo putovanje do Amsterdama već danas i po najpovoljnijim uslovima upoznajte zemlju vetrenjača, klompi i najlepšeg cveća.
Povoljni letovi za Amsterdam pružiće Vam šansu da osetite kvalitet usluge jedne od najstarijih evropskih avio-kompanija koja svoj akcenat uspešnog poslovanja stavlja prvenstveno na zadovoljstvo i bezbednost svojih putnika tokom leta. Bogat izbor jela i pića na meniju tokom leta koje će Vam poslužiti ljubazno kabinsko osobe samo su mali delić koji Alitalia nudi svojim putnicima.
Iskoristite šansu koja se ne propušta i do 2. februara odlučite koju destinaciju iz bogate mreže letova Alitalie želite da posetite, obratite nam se oko organizacije vašeg putovanja i na Vama ostaje samo da spakujete kofere i uživate.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama