Jeftinije karte za Maltu

Jeftinije karte za Maltu i Brisel po najpovoljnijim cenama očekuju Vas u Jumbo Travelu. Do Malte i nazad po ceni već od 179 eura. Više informacija na 011/303 88 77.

Jeftinije karte za Maltu

I ovog petka pruža Vam se šansa da obezbedite svoje mesto u avionima Air Serbie po najpovoljnijim cenama. U poslovnicama Jumbo Travela očekuju vas jeftinije karte za Maltu i Brisel u okviru promotivne akcije srpske avio kompanije “Happy friday”. Putujte po cenama već od:

  • Brisel od 149€
  • Malta od 179€

Promotivna cena avio karata uključuje sve pripadajuće aerodromske takse, osim naknade za izdavanje avio karata. Izražena cena odnosi se na povratno putovanje iz Beograda. Popust za decu se neće primenjivati. Vikend putovanja podležu doplati od 10€ po pravcu.
Avio karte za bebe iznose 10 odsto od cene karte bez aerodromskih taksi. Važe specijalni uslovi putovanja.
Period prodaje: 27. maj 2016. godine
Period putovanja: od 30. maja do 30. septembra
Putovanje na Maltu dostupno je od 14. juna do 30. septembra.
Broj slobodnih mesta je ograničen. Sve neophodne informacije možete potražiti pozivom na broj 011/303 88 77 svakog radnog dana od 9-20 časova, subotom od 9-15 časova.
Iskoristite i brojme mogućnosti plaćanja u Jumbo Travelu i platite vaše avio karte na rate bez kamate, ili platnim karticama banaka i stičete mogućnost za povlašćenu cenu prevoza do aerodroma sa adrese u Beogradu. Do aerodroma “Nikola Tesla” po ceni od 500 dinara po osobi.
Jeftine karte za Maltu i Brisel kupite klikom na kupi avio karte.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama