Jeftine avio karte za Pulu kod Jumbo Travela

Jeftine avio karte za Pulu i Istanbul na letovima Air Serbie očekuju vas samo danas u poslovnicama Jumbo Travela. Važe posebne pogodnosti plaćanja!

Jeftine avio karte za Pulu

Pravo je vreme za povoljna putovanja na Air Serbia letovima. Iskoristite promotivnu akciju Happy friday i po najpovoljnijim cenama kupite vaše karte u Jumbo Travelu. Ovog petka očekuje vas specijalna ponuda letova do

  • Pula od 109€
  • Istanbul od 109€

Navedene cene povratnih avionskih karata odnose se na putovanje iz Beograda ekonomskom klasom leta srpske avio kompanije. U cenu wsu uključene sve pripadajuće takse osim naknade za izdavanje avio karata.
Sve potrebne informacije kao i rezervacije avio karata možete dobiti pozivom na 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova, subotom od 09-15 časova.
Iskoristite promotivnu akciju i obezbedite jeftine avio karte za Pulu i Istanbul. Važe specijalni uslovi putovanja.

  • Period prodaje: petak 24. jun 2016.
  • Period putovanja: od 27. juna do 15. decembra.

Letovi za Pulu na raspolaganju su do 16. septembra. Promotivna akcija ne obuhvata putovanja vikendom koja podležu doplati od 10€ po pravcu.
Popust za decu se neće primenjivati, dok će se za putovanje bebe plaćati 10 odsto od vrednosti avio karte bez aerodromskih taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak. Broj slobodnih mesta je ograničen.
Uslovi plaćanja
Vaše avio karte platite u Jumbo Travelu po specijalnim pogodnostima i to:
avio karte na rate bez kamate
online avio karte dostupne od 00-24

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama