Besplatno putovanje na Sajmu turizma

Besplatno putovanje na Sajmu turizma poklanja vam turistička agencija Jumbo Travel. Dođite na naš štand u Hali I gde vas očekuju brojne nagrade.
Međunarodni Sajam turizma u Beogradu trajaće od 18. do 21. februara 2016. godine, a to je pravo vreme da osvojite besplatno putovanje. Ove godine poklanjamo vam besplatno letovanje u Grčkoj, mesto Leptokariji i to u

Nagradno letovanje važi za period putovanja od 4.6 do 18.6 ili od 15.9 do 30.9.
Posetite nas u Hali I Beogradskog Sajma i budite baš vi naš srećni dobitnik koji će osvojiti besplatno putovanje. Pored nagradnog putovanja možete osvojiti i brojne druge nagrade okrećući “točak sreće. Dođite da se družimo!

Kako osvojiti besplatno putovanje?

Veoma jednostavno! Posetite naš štand, popunite nagradni kupon. Jedan deo kupona ostaje vama, drugi deo kupona sa vašim ličnim podacima ubacite u kupiju u kojoj će biti svi kuponi posetioca.

  • nagradna igra traje od 18.2 do 20.2.
  • izvlačenje pobednika: 20.2 u 15 časova

Zanima vas kako izgleda hotel Poseidon Palace? Pogledajte, slika govori više od 1000 reči.
hotel Poseidon Palace

Besplatno putovanje – ime pobednika

Sajam Turizma 2016. je za nama. Mnogo je posetioca koji su okušali svoju sreći i učestvovali u našoj nagradnoj igri u nadi da će osvojiti besplatno letovanje u Grčkoj u hotelu Poseidon Palace na bazi all inclusive.
Na javnom izvlačenju od nekoliko hiljada učesnika najviše sreće imala je Nataša Kojović kojoj je sreću donela svima dobro znana dr. Nada Macura, specijalni gost na Jumbo Travel štandu.
Izvlačenje pobednika pogledajte klikom na Sajam turizma – ime pobednika
Nataša Kojović posetila nas je u Jumbo Travel poslovnici i preuzela svoju vrednu nagradu – besplatno putovanje u Grčku. Nataši želimo nezaboravno putovanje u nadi da će nam poslati slike sa letovanja i sa nama podeliti iskustava sa putovanja.
besplatno-u-Grcku
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama