Aviokarte za Mauricijus od 864€ kod Air France

Aviokarte za Mauricijus po neverovatno povoljnoj ceni od 864 eura dostupne su vam u okviru promotivne akcije aviokompanije Air France.
Veoma povoljne cene aviokarata stižu nam od francuske aviokompanije Air France. Aviokarte za Mauricijus i druge atraktivne daleke destinacije možete obezbediti po promotivnim cenama. Povratne aviokarte za Mauricijus po ceni već od 864 eura zaista je ponuda koju treba iskoristiti.
Period prodaje do kada možete kupiti aviokarte po nižoj ceni za Mauricijus traje do 29. septembra. Period putovanja je od 6. januara do 30 aprila 2016. godine. Aviokarte za Mauricijus sa promotivne akcije neće važiti u periodu od 24. marta do 3. aprila.
Minimalni boravak na putovanju limitiran je na jedan vikend (subota na nedelju) ili sedam dana, dok je maksimalan boravak na putovanju tri meseca. Promene i refundacije u okviru promotivne akcije nisu dozvoljene.  Karte se odnose na putovanja sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”. Južnoameričke destinacije koje možete posetit po hit cenama aviokarata su:

  • Rio de Žaneiro od 694€
  • Sao Paolo od 744€
  • Brazilija od 744€
  • Porto Alegre od 744€
  • Panama od 814€
  • Buenos Aires od 864€
  • Santo Domingo od 864€
  • Santijago od 1104€
  • Lima od 1144€

Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air France možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Aviokarte za Mauricijus

Aviokarte za Mauricijus u okviru – nezaboravno putovanje po super ceni!

Aviokarte za Mauricijus vaša su šansa da upoznate novu kulturu, ljude, tradicije… Uzimajući u obzir promotivnu cenu aviokarata koju vam nudi aviokompanija Air France, pravo je vreme za kupovinu i nezaboravno putovanje na Mauricijus.
Ovaj gigant avio saobraćaja je prva evropska aviokompanija koja je uključila najmoderniji avion današnjice Airbus A380 u komercijalni saobraćaj pa će vam putovanja i do najudaljenijih destinacija biti pravo uživanje.
Osetite kvalitet usluge, komfor i sigurnost prevoza do svih atraktivnih turističkih destinacija modernog doba, ukažite svoje poverenje francuskoj avio kompaniji Air France i budite deo miliona zadovoljnih putnika. Vaša avantura može da počne još danas!

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama