Zbog povećane tražnje dodatni letovi za Tivat

Zbog povećane tražnje dodatne letove za Tivat uvode Air Serbia i Montenegro Airlines. Crna Gora otvorila je svoje granice za državljane Srbije 15. avgusta i tada je došlo do obnove avio-saobraćaja između dve zemlje. A otkada je pojednostavljena procedura testiranja i ulaska u ovu zemlju broj putnika se značajno povećao.

Od pocetka septembra svi letovi iz Beograda za Tivat su gotovo popunjeni do poslednjeg mesta. Pojedinim danima ima čak šest letova – po tri obavljaju Air Serbia i Montenegro Airlines. Air Serbia je danas saopštila da u periodu do 18. septembra uvodi još tri dodatna povratna leta između Beograda i Tivta. Ujedno uvode se avioni sa većim kapacitetom na jednom broju postojećih letova. Tokom naredne nedelje će ukupni kapacitet za prevoz putnika na ovoj liniji se povećati za trećinu i iznosiće oko 5.000 sedišta.

Dodatne letove uvodi i crnogorski avio-prevoznik Montenegro Airlines. Ova kompanija će u periodu od 17. do 25. septembra uvesti dodatne letove koji će se obavljati dva puta sedmično – četvrtkom i petkom. Tako će Air Serbia obavljati tri leta dnevno na liniji ka Tivtu, dok Montenegro Airlines obavljati dva leta svakim danom osim ponedeljka, utorka i nedelje kada će leti tri puta dnevno.

Svim našim klijentima koji planiraju putovanje u Crnu Goru pružamo mogućnost kupovine avionskih karti na 8 rata bez kamate kao i hotelski smeštaj na 8 rata bez kamate.

Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili online.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama